Atelier Mette Hansgaard

Atelier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atelier Mette Hansgaard, Rørholmsgade

I mit atelier kan du altid besøge mig efter aftale.
Du kan også se et dybere indblik af mit udvalg via linket på billedet.

Køber du kunst af Mette Hansgaard, får du ikke bare et kunstværk.
Du får positiv energi og en fantasifuld oplevelse fyldt med livskraft.

Malerier
Malerier af Mette Hansgaard i Galleri H

Kunst af Mette Hansgaard

Kunst af kunstneren Mette Hansgaard overrasker ofte med regnbuens pallette af fantasifulde figurative og surrealistiske detaljer. De kunstneriske inspirationer til kunsten opstår ofte i naturen. Træer og snørklede grene omsættes til fantasi. Inspirationer fra naturens vibrerende trækroner, og følelsen af skovens dufte danner kunstneriske indtryk, der kan mærkes i kroppen giver Mette kunst inspirations flow, som oversættes til malerier og akvareller i hendes atelier.

maleri af Mette
malerier

Sanseoplevelser i kunsten

Du kan mærke viden blæser, høre de knirkende lyde eller sanse den duftende skovbund, som giver følelsen af ro. Midt i dette opstår flow til inspirationsdannelsen, inden kunsten skabes. De mange sanseindtryk omsættes til fantasi. Ofte kombineres det med hendes dansende flamenco dansere, Tango eller stemninger. Mette Hansgaard´s kunstværker er derfor sjældent ens. Hun sætter en ære i at udvikle sin kunst i takt med den erfaringsrejse, som livet er.  Derfor er stor variation i den kunst Mette har lavet, siden hun begyndte sin kunstneriske vej for snart 30 år siden.

Malerier, akvarel inspirationer

Kunstens farveunivers – maleri og akvarel og skulptur Paletten i atelieret er sjældent formørket.  Kunst i farver males i positive inspirations flow.   Mettes kunst er i et bredt spektrum af farver og er følelser om livet og universets bølger. Figurerne får deres eget liv i kunstværkerne, mens livets dansende bølger i havet væver et spind af dansende lyst til nye fortolkninger. Magiske eventyr toner frem i malerier og akvareller og kan være henvisninger til din oplevelse af eventyret. Kunstnerens temaer varieres fra år til år. Malerier og akvareller udvikles i takt med livets udvikling og ubevidsthedens fortolkning af inspirations flow, som formes af en næsten meditativ energi, der giver kunstneren det flow, der skal til for at male unikke malerier og akvareller.

Mødet med Marc Chagall

Kunstneren Mette Hansgaard blev som 13 året inspireret første gang efter en at have besøgt kunstneren Marc Chagall på museet i Nice. Efter besøget begyndte Mette at se ideer til tegninger og dyr for sig, som bare måtte tegnes. Akvarellen blev derfor et vigtigt virkemiddel for hendes kunst.  Senere gik hun over til maleri på lærred og arbejder altid med at udvikle sine kunstneriske udtryk.

maleri malerier af Mette
malerier – maleri

 

 

 

 

 

 

Akvarel Galleri København
Akvareller af Mette

 

 

 

 

 

 

 

Akvarel
Akvarel – Akvareller af Mette Hansgaard

 

 

 

 

 

 

 

Akvareller af Mette
Akvareller i akvarel galleriet