GalleriH_cph

Coaching

Coaching til dig i Galleri H.

Coaching opstarts tilbud i resten af 2017.
Book en times coaching på 55 min. for kun 300 kr. Ring nu på tlf. 4268 0900 det er gratis at forespørge, og du er også velkommen til at besøge mig i galleriet og tage en snak, inden du booker.

Personlig coaching
Mette Hansgaard – NLP Personlig coach fra 2017

 

 

 

 

 

 

Mette Hansgaard er uddannet NLP Personlig coach. En session kan hjælpe dig med valg i livet eller afklaring af problemstillinger. Samtalerne er fortrolige, og holdes uden for galleriets åbningstid. Det er nemlig meget privat.

Slip tankerne fri og gør det du vil

Book din personlige coaching sessions til at fremme dine ønsker til fremtiden, eller hvis du ønsker at bryde med et gammelt mønster, du ikke længere ønsker. Det kan fx være en følelse eller minder fra fortiden, der forhindrer dig i at nå dine mål.

Bryd dine forhindringer med personlig coaching

I livet er det godt at drømme. Det er der, vores tanker begynder at forme ideer til ønsker i fremtiden. Når vi sætter os mål, kan vi blive forhindrer på grund af gamle følelser eller billeder af tilstande, vi tidligere har oplevet. Oplevelser som vi ikke længere har brug for kan blokere.  Ved at bryde med tilstanden, kan du ved hjælp af coaching teknikker komme fri af gamle følelser eller minder. Via coaching kan du få hjælp til at få sat ord på, hvad der forhindrer dig i at komme frem til dine mål i livet. Det giver klarhed.

Hvis du kunne, i hvilken tilstand eller situationer ville du gerne kunne handle anderledes?

For at nå dine mål, må du tro på dem og dernæst skabe klarhed over, hvilken plan der er nødvendig for, at du kommer i mål. Det er trin 1 i at nå din drøm.
Med personlig coaching kan du arbejde dig hen imod din fremtid med en ny værktøjskasse. I værktøjskassen arbejdes med de situationer, der forhindrer dig i at komme fri af tilstande, der ikke er nyttige for dig. Slip dig selv fri og give dig hjerterum.

Besøg galleriet hjerterum eller ring på tlf. 42680900 Mvh Mette