Kulturnat

Kulturnat i København den 13. oktober 2017

På Kulturnatten kan du besøge kunstnergaden Rørholmsgade.
Gaden er fyldt med åbne gallerier, og kunsterne holder åbent hus på denne hyggelige kulturnat aften.

Workshop i filt på kulturnatten -og igen den 18. oktober
På Kulturnatten holder galleriet åbent fra 18-22. Vi byder jer på en snack og en forfriskning. Vi holder også en kreativ workshop, hvor Joan Berg vil arbejde med filt i galleriets forrum. Galleriet er nemlig et kreativt åndehul, hvor man kan arrangerer og deltage i workshops, udstillinger og kurser.

Besøg Kunstneren Mette Hansgaard i atelieret – eller deltag på et kursus i galleriet i november eller 19.oktober?

Besøg Mette Hansgaard i Galleri H i Rørholmsgade 6. kld.tv. Akvareludstilling med farverige akvareller med fantasifulde figurer og farver. Der vises også farverige malerier fra naturen inspirationer.

malerier gallerih mette hansgaard
Mettes malerier i Gallerih

Filteworkshop på Kulturnatten

  • På kulturnatten byder galleriet på en åben workshops, hvor Joan Berg vil guide dig i at arbejde med filt. Joan brænder for at arbejde med det kreative.
    Filte workshoppen er fra kl. 18:00 – 22:00.Joan Berg udtrykker sig kreativt. Det gør hun ved symaskinen. Når hun filter, når hun sidder og maler, og når hun laver glasperler og glasbrocher.
  • Du kan læse mere om workshops, udstillinger og arrangementer under workshops. Workshop i filt
Kulturnat Rørholmsgade 6
Læs mere om Joan Berg

 

 

 

 

 

 

 

Åbne værksteder i Rørholmsgade.
Besøg Mette Hansgaards atelier.

Om Kunstneren Mette Hansgaard
Senest har Mette Hansgaard udsmykket en kantine for DSB i Sydhavnen med et stort farverigt kunstværk. Kunstværket opstod efter, at Mette havde malet ”Mødet med fantasien” for Metroselskabet på ca. 27 x 4 Meter. Det er nemlig igennem fantasifulde landskaber, mystiske fortolkninger af skyggefulde fantasidyr, at man bør opleve den positive energi i Mettes kunst. Mette Hansgaard har med akvarellen Maskarade, i 2010, været repræsenteret i en amerikansk kunstbog med titlen: International Comtemporary Masters 2010. Derudover har hun åbent atelier i Galleri H i kunstnergaden Rørholmsgade i København. Du kan få mere information om kunstnerens projekter og udstillinger på hendes hjemmeside.
Se flere af Mettes malerier og akvareller på mettehansgaard.dk

Om Galleri H

I galleri h kan du blive præsenteret for skiftende udstillinger, arbejdende atelier, kurser, workshops.  Du kan også booke personlig coaching v/ Mette Hansgaard