Kunstforeninger

Kunstudstillinger i din kunstforening?

kunstforeninger
Galleri – kunstforeningsaftaler

Kunstforening – udstillinger.

Kunst fra Galleri H er skabt med hjertet, og det betyder meget for mig at give jer den bedste oplevelse med kunsten. Derfor vil jeg altid forsøge at give jer den bedste oplevelse på jeres arbejdsplads. Positiv kunst fyldt med god energi kan give jer glade medarbejdere og farverig energi i jeres rum og lokaler.

I Gallerier eller på udstillinger for man det bedste indtryk af kunsten, men kunstforeningerne er gode alternativer til at vise kunst, der hvor den kan gøre en forskel i hverdagen.

Kunst på arbejdspladsen

Kunst på arbejdspladsen skaber debat og dialog mellem medarbejdere. Derfor giver det jer rum for at skabe jeres eget galleri med kommunikation omkring en rummelig oplevelse, som giver variation i hverdagens trummerum. Kunsten ses af flere på udstillinger i kunstforeninger. Derfor er det altid dejligt, når jeg får mulighed for at besøge virksomheder og vise min kunstsamling i jeres kunstforening. Det, der er så skønt ved at udstille i jeres kunstforeninger er, at kunstnernes hjertebørn for lov at komme på arbejde, og skabe positive energi i jeres rum og lokaler. Det giver kunsten mulighed for at blive set på en ny måde og kunsten for lov at komme på arbejde, og skabe en rummelig sanseoplevelse på din arbejdsplads.

Temaer til kunstforeningen

I din kunstforening kan I ønske et tema til jeres kunstforening. Jeg maler flere kunsttemaer, som jeg arbejder på. Sommerudstillingerne i 2017 er med friske sommerblomster med fantasifulde henvisninger til bl.a. H.C. Andersens eventyr og med inspiration fra København. Da jeg også danser, er farvestrålende tango eller flamenco danserinder en stor inspirationskilde for mig. I vinteren  2016 har jeg arbejdet med en Arktis serie om klima og is. Derudover er det også blevet til landskabsmalerier med fantasifulde tvist. Et tema med truede dyr er det også blevet til for at sætte fokus på truede dyrearter.

Har du lyst til at dele, hvilket tema ønsker du?
Så skriv en mail til Mette.

Med venlig hilsen
Mette Hansgaard
Tlf. 42680900
mettehansgaard@gmail.com