Nyhedsmail
* Email
Navn 
Tilmeld Frameld
 

Februar 2019 Nina Ellebæk abstrakte malerier og Mette Hansgaard billedkunst

Nina Ellebæk præsenterer abstrakte malerier i København. Galleri H. Februar 2019. Debutant Nina har udstilling i galleriet i februar.
I den anden halvdel af galleriet udstiller Mette Hansgaard, som står bag galleri H. og som er fast i galleriet.

Naturen og den skønhed danner iinspiration for Ninas abstrakte malerier. Billederne rummer sans for farver og det rå udtryk. Det er mødet med penselstrøgene, der giver et ukontrolleret strøg, der sætter præget på billederne, som er malet abstrakt. I maleriet sætter Nina også pris på at der er noget ukontrolleret i maleriet. Nina har en fin fornemmelse for at sammensætter farver i de abstrakte strøg.

Både den impulsive bevidsthed og det ubevidste er i spil under processen med de abstrakte malerier. Resultatet munder ofte ud i en harmonisk sammensætning, der giver den endelige komposition.

Ninna kan opleves i februar måned. Kunstudstillingen kan ses fra den 3. til den 23. februar 2018. Der er åbent i galleriets åbningstid se forsiden.
I vinterferien kan du komme og hilse på Nina, da hun passer galleriet der.

Mette Hansgaard udstiller i den anden halvdel af Galleri H i februar måned. Hvilke billeder der vil pryde væggende bliver indtil videre en overraskelse, idet maleren hele tiden arbejder med sine processer.
Mette har senest udstillet på kunstmessen i oktober. Hun arbejder fast i baglokalet med sit værksted og udvikling.

Galleri H´s forrum er et popup galleri i København, hvor dytige kunstnere eller debutanter bliver godkendt til at udstiille. Du kan ansøge om en popup udstilling ved at skrive til Mette.

Vi glæder os til at du besøger os i galleriet :  )

Mvh

Mette, Galleri H. Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 København K. Tlf. 42680900

Der findes ingen produkter i denne kategori.
Design & host by JmNet.dk