Coaching hjerterum

NLP Personlig Coach – Mette Hansgaard

Personlig coaching
Coaching – Personlig coaching til dig.

 

 

 

 

 

 

 

Mette Hansgaard er også uddannet NLP Personlig coach. Derfor kan hun kombinerer sin viden med workshops.

Du kan også booke din personlige coaching sessions til at fremme dine ønsker til fremtiden, eller hvis du ønsker at bryde med et gammelt mønster, du ikke længere ønsker. Det kan være mønstrer, der forhindrer dig i at nå dine mål.

Nå dine drømme

I livet er det godt at drømme. Nogle gange når vi vores drøm. Andre gange tror vi ikke på, at vi kan nå drømmen, fordi vi føler os blokeret af en negativ indre stemme. Der kan være højt til stjernerne, når vi står på jordens halvkugle, men drømme kan nås. Nogen gange bliver vi forhindrer af alle dem, vi omgiver os med. Bliver vi ved med at få kastet andres meninger ned over os, ender vi med at tro på dem, også sker det, at det begynder at gå ned af bakke med drømmen. De værdier der er andres er ikke nødvendigvis vores egne.

Gå efter dine ønsker til livet

For at drømme kan lykkedes, må vi tro på dem. Det er trin 1 i at nå din drøm. Går vi efter drømmen, bliver vi nødt til at have klarhed over, hvordan vi vil nå den. Med personlig coaching kan du få et afklaringsforløb omkring dine planer eller ønsker i fremtiden.
Via afklaring kan du få redskaber til at arbejde for at dine drømme lykkes.
Vi har teknikker til at visualisere dine ønsker, så du kan se dig selv stå på sejrsskamlen over din drøm.
Uden mål kan det være svært at vide, hvordan du kan komme i mål med at nå din drøm.
Derfor kan et afklaringsforløb tænde nyt lys over dine muligheder for at se situationer på nye måder.