Nyhedsmail
* Email
Navn 
Tilmeld Frameld
 
Mindfuldness med kreativitet
Mindfuldness med kreativitet Mindfuldness med kreativitet

Mindfuldness med kreativitet

Pris: 1.500,00DKK
Model:  Mindfuldness kursus med kunst og coaching
Lagerstatus:  På lager

Mindfuldness kursus i Galleri H. 2019

Mindfuldness kursus med fokus på dig. Vi arbejder med at opnå en indre balance igennem rolig afslappende musik og via redskaber fra Mettes kreative værktøjskasse. Som kunstner og uddannet NLP livscoach vil jeg guide dig igennem januar. Målet med mindfuldness kurset er langsomt at give dig mulighed for at få indsigt i, hvad der mon stopper din energi, og skaber en ubalance i dig. Målet er også at give dig redskaber til at finde en indre balance, så du kan tage en dag af gangen og komme videre med ønsker.

Kurset tager udgangspunkt i min indsigt i læring om positiv psykologi, og min uddannelse som NLP Personlig coach.  Derudover har jeg (desværre) personlig erfaring med stress, som jeg har givet mig dyb indsigt i håndtering af stress og uro, som gør at jeg gerne vil hjælpe andre videre.

Tilmeld dig direkte på mail til mig, hvis du vil høre mere om forløbet Kontakt: mettehansgaard@gmail.com
Læs mere om hvad livspersonlig coaching ellers kan gøre for dig www.
coaching-kbh.dk

 

Som en bonus på mindfulnes forløbet vil du får en gratis coaching session på 1 time. Ligeledes afsluttes forløbet med en individuel samtale på ca. 30 minutter. Kontakt Mette på mettehansgaard@gmail.com Tlf. 4268 0900

Personlig udvikling igennem kunst og coaching. Mette er kunstner og uddannet NLP Personlig livscoach. 
I galleriet kan du booke personlig coaching efter lukketid. Kun efter aftale. Indled en samtale ved at sende en sms om din udfordring eller send mig en e-mail.
Så vender jeg tilbage til dig, så snart jeg ikke er optaget af andre gøremål. Det er gratis at tune sig ind på, om det du går med, er noget jeg kan hjælpe dig med. 

Skriv en anmeldelse

Dit navn:
Din anmeldelse:
Bemærk: HTML oversættes ikke!

Bedømmelse: Dårlig            God

Skriv koden fra billedet herunder:Design & host by JmNet.dk