Nyhedsmail
* Email
Navn 
Tilmeld Frameld
 

Lokale til leje

Til Leje København. Rørholmsgade københavn centrum. Baglokale til leje.

Til rette lejer har jeg et muligt rum til leje København K.
Mindre rum kontor/Rum/Showroom/terapirum mulighed fordi det ligger i forbindelse med galleri/ udlejes i Galleri med åbningstid og besøgende.
Kan også bruges som samtalerum, terapilokale, mini kontor, lager, mindre værksted, showroom.Baglokale med 6 m2  2.700 kr. (Momsfritaget rum)

Nedenfor kan du ses billeder fra rummet, som jeg indretter efter behov, når det ikke er udlejet.

København K. Rum udlejes til rette person og i harmoni med stedets øvrige formål.

Rørholmsgade, depositum kr. 2 månder. fremlejes som showroom. Rummet til leje har nylakerede gulve. Nyistandsat belysning til galleriudstilling samt galleriskinner. Der er vindue til gården. Der er tekøkken og toilet. Der er også mulighed for at holde kurser i galleriets lukketid. 
Et mindre rum på 1,50 m X 4,5 meter ca i baglokale til at opbevare og have mulighed for showroom eller hvis du mangler et lille lager i centrum. Du vil kunne udnytte at galleriet i forvejen har besøgende, samt synergien fra markedsføring i øvrigt. Derfor er prisen fast selvom rummet ikke er særlig stort.
Gulvet er nykaleret og væggene er hvide. Der er møbler til coahcing og terapi hvis du har behov for det. Rigtig dejligt sted. (Lokalet må ikke beboes)

Bonus ved at leje lokalet.

Du kan holde møder/kurser i galleriets forrum, når der ikke er andre aktiviteter, idet forrummet også udlejes til popup udstillinger. Galleriet har skiftende udstillinger. Jeg har også atelier i et andet lokale. Det er en forudsætning, at vi passer sammen med samme kemi og ideer til stedet, og at du er engageret omkring at passe på rummet. 

Besigtigelse - kik forbi i galleriets åbningstid torsdag og lørdag. 

Der er tekøkken, toilet og vindue til gården. Lejen er med vand og varme almindeligt strømforbrug. 
Kontakt mig for besigtigelse, hvis du ser de samme muligheder som mig. Kontakt Mette tlf. 42680900.

Rummet der er til leje.
Der er nylakerede gulve og væggende er malet hvide. Der er vindue til gården. 
Der er Galleriskinner på væggende, som pt. bruges ved udstillinger. Hyggeligt sted med god karma. Der er en skydedør, som ikke fylder noget.
Galleriet er lugtfrit. Der er tekøkken og toilet. Rummet kan desværre ikke aflåses. 

Rum eksempel med stort bord 140 x 90 bredde og en stol. 

Lej gallerirummet til dine kurser og workshop. København
Mangler du et sted at holde dine kurser eller workshops?
I Galleri H I kunstnergaden Rørholmsgade kan du leje galleri H. Galleriet ønsker at være et videndelingssted for udvikling både i kunsten og i livet.
Galleriet har et fremragende galleri lokale, hvor borde kan sættes op. Du har ansvar for at galleriet under workshoppen. Pris pr. dag oplyses ved henvendelse.

 

Der findes ingen produkter i denne kategori.
Design & host by JmNet.dk