Til leje – rum til workshops

Til leje

Leje af kreativt rum til workshops og malekurser, popup m.m.

Popup udstilling showroom København galleri galery CPH Artcopenhagen
Udstilling i Galleri H

Rum til leje til Workshops og Kurser, PopUp events
og udstillinger.

Lej rum til workshops, som indeholder kreativitet og udvikling. Galleriets udstillingsrum er også et læringsrum, og det er mit ønske at galleriet bruges af besøgende og kunstnere. Derfor kan du ansøge om at leje rum i galleriets forrum.

Galleri udstillinger København Maleri Popup udstillinger
Galleri udstillinger København

PopUp udstillinger København

I København K kan du booke en PopUp udstilling i Galleri.
Galleriet kan lejes i en periode på 2-4 uger, hvor der laves pressemeddelelser udstillingsevent aktiviteter m.m. sammen med galleriet. Du kan enten leje et halvt eller et helt forrum i galleriet. Priser oplyses efter ansøgning til Mette.

Til leje workshops galleri
Lej et galleri til dine workshops 

Til Leje – baglokale til leje

I Galleriets baglokale har jeg et mindre lokale til leje på ca 300 m x 1,40 m.
Der er et vindue til gården, og der er toilet og mindre tekøkken. Du kan som lejer holde møder i forrummet. Kik forbi og se, om det kunne være noget for dig. Der har før været en fodmassør, zoneterapeut, syerske. Pris 2.500.- Det afhænger lidt af, hvad du tænker om lokalet, og om vi finder på andet kreativt. Som udgangspunkt vil det være fint, at vi har god kemi sammen.

 galleri popup galleri lokale til workshops
Rum til leje. Gulvet er ny lakeret, men beskyttet af et gammelt tæppe. Der er tekøkken og toilet samt udsigt til grøn gård i gaden. Hyggelig gade i øvrigt.