• Akvarel snelandskab malet på papir

Snelandskab malet som akvarel 60 x 50 cm

Akvarel indrammet med sølvramme.

Flot akvarel med positive hvide farver. Mettes akvareller males og udstilles i Danmark. Akvareller til kunstforeninger efter aftale.  Ønsker du at købe akvareller, må du gerne låne dem med hjem på prøve. Billederne er malet med lysægte akvareller, men må aldrig hænge direkte i solen, for der falmer alle farver. Mine akvareller er dog beskyttet af glas og ramme. Jeg har mange forskellige blomster akvareller. 

Du kan se Mettes akvareller i galleriet eller på Mettes kunstside


Shop kunst online og få det leveret med fragtservice.

På Galleri H har er siden med kunst online shop skabt i forlængelse af Covid situationen. Det er for at sikre, at kunsten bliver vist som planlagt. Kunsten er også online for at sikre, at vi kan sælge kunsten til alle dele af Danmark via fragtservice. Dit kunstværk vil først blive sendt, når vi har forventningsafstemt på hvilken måde, du ønsker kunstværket leveret. Forsendelsen sker efter aftale med den individuelle kunstner, der selv sørger for at sende værket til dig.


Kunst til boligen

I Galleri H kan du finde kunst til boligen. Galleriet der ligger i København, byder på nye udstillinger hver måned. I galleriets onlineshop finder du kunst af de faste kunstnere i Galleri H. Det betyder, at der vil være udvalgte kunstværker på nettet, og særudstillinger at se i galleriet.


Galleri med kunstudstillinger

Galleri H er et popup galleri for kunstnere. Gæsteudstillere, der kun udstiller én gang, er ikke repræsenteret i shoppen på Galleri H. Du kan dog altid bestille kunst ved at skrive til os, hvis du har set et værk på sociale medier eller lign. Galleri H er nemlig et samarbejdende galleri med flere kunstnere. 


Skriv en bedømmelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God

Akvarel snelandskab malet på papir

  • Model nummer: Akvarel med snelandskab i hvide og blå farver
  • Tilgængelighed: 1
  • 3,500.00DKK

  • Ekskl. Moms: 3,500.00DKK

Tags: akvareller, akvarel af mette hansgaard, snelandskab