Om Galleri H København

Galleri H - Atelier Mette Hansgaard

Galleriet i kunstnergaden i København viser kunst og værksted ved Mette Hansgaard.

Mette er billedkunstner og maler nordiske landskaber og holder kurser i akvarel. Fremover vil galleriet fokusere på kunst og kurser.


Tidligere udstillinger af en række kunstnere og debutanter. 

Fra januar 2022 er det slut med gæsteudstillinger - da fokus bliver ændret til kunst og kurser. Galleriet rykker til Rørholmsgade 10. forventeligt fra 1. marts 2022.


Galleri H er et hjerterum for kunst og udvikling og derfor bliver fokus i 2022 på akvarelkurser og den kreative proces. 

Jeg tilbyder fortsat gæster at komme til fernisering, og der sendes nyhedsbreve om udstillinger til gæster. Her er åbent efter aftale og i åbningstiden.Ekstra service til kunstforeninger

I smørhullet af København K. Lige bag Botanisk have og Statens Museum for kunst. Galleriet ligger i kunstnergaden Rørholmsgade, hvor vi er ca. 15 kunstnere med gallerier. Her kan du booke aftale til at komme til artist talk med din kunstforening. Jeg præsenterer gerne mine værker frem og fortæller om den kunstneriske proces. Jeg byder gerne på et glas vin og hygge. 


Ønsker i et arrangement i hele kunstnergaden, koster det et besøgsgebyr. Vi sørger til gengæld for sødt og vådt til ganen. 


Udstillinger i kunstforeninger

Mette udstiller kunst i kunstforeninger og har udstillet i over 100 virksomheder over årene. 


Følg Galleri H på Facebook og Instagram @gallerihansgaard eller kunstkurser på @ateliermettehansgaard Mette Hansgaard har malet billedkunst siden 1987 er fra 1974. Hun startede med at vinde plakatkonkurrencer, da hun var ca. 16 år. 
Hun har blandt andet malet et af Byens Hegn på Metroprojektet, en altertavle til en kirke, og udstiller i kunstforeninger.