Kunstnere i galleriet

Kunstnere i galleriet

Kunstnere der udstiller i Galleri H

Galleriets kunstnere bliver løbende præsenteret på årets udstillinger. 


Kunstnere der har udstillet mere end to år, kan blive optaget i galleriet online. Kunstnere der vises i gallerier er faste samarbejdspartnere i Galleri H. 


I Galleri H er der udstillinger, der arrangeres af kunstnerne. Det betyder, at du bliver inviteret til ferniseringer af kunstnerne personligt. Vi glæder os til at byde dig inden for til ferniseringer og udstillinger. 

Galleriet ligger i kunstnergaden Rørholmsgade. Det er en kunstnergaden med 16 gallerier. I gallerigaden er der mangfoldighed og kreativitet. 

I galleriet er her også kurser, mulighed for at foredrag og særevents. Bliv inviteret løbende ved at tilmelde dig Mettes nyhedsbrev. 


Udstillings program

Galleri H har et udstillings program der løber over 3uge. Udstillingerne planlægges sammen med kunstneren. Kunstneren skal selv sørge for invitationer til gæster, samt kommunikere ønsker til særlige events.  Kunstnerne hjælper med pasning af galleriet, de dage, hvor de ønsker åbent udover den faste åbningstid i en måned. Derfor kan åbningstiden variere. Avanceret søgning