Popup Galleri København

Popup Galleri H

Udstillingsrum til kunstnere i Galleri H. Det er et godt sted at udstille. Her kan seriøse kunstnere mulighed for at udstille deres kunst. Få skabt en flot præsentation og kom godt i gang med at blive vist på de sociale medier. Galleriet giver gode muligheder for at lave en flot fremvisning af din kunst, hvor kommende kunder kan møde dig i galleriet. Galleri H er et Popup galleri for kunstnere, der mangler et udstillings hjerterum i København.

Du kan ansøge lige nu om at udstille i år 2022 fra marts måned og frem. 
Vi har udstillinger med fotografi, malerier, akvarel udstillinger og mixed media.


Vi tilbyder gæster at komme til fernisering, og der sendes nyhedsbreve om udstillinger til gæster. Her er åbent i weekenden. 

Du må være indstillet på selv at skulle gøre en ekstra indsats ift. at få sendt pressenyt, inviteret gæster samt være med til at sprede budskabet. Galleriet er ikke en provisionsgalleri, men et fællesskabsgalleri for kunstnere. Du skal være indstillet på at deltage til ferniseringen samt at passe galleriet 2 udvalgte lørdage. 


Hvad er et popup galleri?

Nogle kunstnere ved ikke, hvad et Popup galleri er. Derfor beskriver jeg lidt om det her på siden. Et popup galleri er en mulighed for at leje udstillingsrum eller plads, som du lejer til udstilling. Andre steder får du en nøgle og er selv ansvarlig for stedet i perioden. I Galleri H samarbejder vi om pasning, fernisering og arrangementet.  

Galleri tæt på Kongens have
I Galleri H samarbejder vi om udstillingerne, og løfter den i fællesskab. Her får du faktisk noget mere for pengene, fordi stedet i forvejen bliver markedsført over hele året.
Her bliver der lagt energi i at skabe events omkring udstillingerne. Din kunst vil blive præsenteret for gæster i gode rammer i en hyggelig atmosfære i indre by lige bag Sølvtorvet og Statens Museum for kunst. 


Pasning af galleriet under udstilling

I Galleri H må du være indstillet på at hjælpe lidt til med pasning, hvis du ønsker flere dage med åbent. Mette har også supplerende arbejde, og derfor er pasning ikke nødvendigvis inkluderet.


Mette passer frivilligt galleriet om søndagen, og p.t. også torsdage. Såfremt Mette er forhindret, vil du blive spurgt om pasning. 
Hvis du have åbent derudover torsdage og søndage, fx lørdage, er du meget velkommen til det, hvis du har mulighed for at passe det selv.


Der er ekstra fordele ved at udstille i Galleri H

Bemærk at i modsætning til andre popgallerier, markedsføres Galleri H hele året, og er derfor synligt online og i udvalgte medier.

Se udstillinger på @gallerihansgaard.  Du får meget for pengene, fordi du også får pasning og hjælp med markedsføring målrettet din kunst. Galleriet ligger 5 min. fra Statens Museum for Kunst. Det er et hobby galleri, fordi jeg ikke tager provision. 


Hvad betyder en udstilling for dig?

En udstilling i Galleri H vil vise din kunst, det du gerne vil præsentere. I tre uger har gæster mulighed for at se din udstilling. Det betyder, at gæster handler personligt direkte hos kunstneren. Du vil få en flot præsentation af din udstilling i smørhullet af København K. Lige bag Botanisk have og Statens Museum for kunst. Galleriet ligger i kunstnergaden Rørholmsgade, hvor vi er ca. 17 gallerier.


Muligheder for gode debutanter og seriøse kunstnere

Kvalificerede debutanter får mulighed for at åbne for drømmen om at udstille sin kunst i galleriet. Det er en god chance for at løbe sig i gang. Som ny vælter salget måske ikke ind på udstillingen i første hug, men det at folk ser din udstilling og for bevidsthed om, at du vil i gang og findes, er et stort skridt på vejen til at blive synlig for omverdenen, der ikke kender dig.


Kunstudstillinger, der sætter gang i din succes

Nogle tror, det vælter ind med salg, første gang. Det sker også ofte. Det er aldrig til at sige på forhånd, hvad omverdenen, tænker om din kunst. At udstille i Galleri H giver dig mulighed for at prøve nogle ting af overfor et publikum. Rummet giver mulighed for at kunne få taget nogle flotte udstillingsbilleder. Nogle gange modtager jeg blomster, som tak fordi en udstilling sætter gang i en række positive reaktioner, som giver dig udstillinger og nye netværk. De fleste udstillere får blod på tanden efter en udstilling i galleriet. Galleriet har nemlig god karma.  Her fotoudstilling med Jens E. Pedersen - kommer hver år i galleriet. Dette er den venstre side af galleriet. 


Galleri H søger altid dygtige kunstnere til popup udstillinger


Når du lejer dig ind i Galleri H, udstiller du på halvdelen af væggene i forrummet i galleriet. Du udstiller i et vindue ud mod gaden, hvis du er i forrummet. Der er skilt til gaden, du kan bruge. Der er plads til ca. +10 billeder i forskellige størrelser. Derudover kan der stå kunst på gulv. I Meter drejer det sig om ca. 10 meter i et dejligt rum med god karisma lige ved Botanisk have. Lokalet er indbydende og roligt. Du kan, når du selv passer det, sætte et bord op og sidde og male. Da udstillingerne bør matche galleriets gæster, så er det sådan, at jeg ikke kan godtage udstillinger, hvor der ikke er brugt gode materialer, og der bør være en rød tråd i din udstilling. 


Udstillingsperiode og betingelser i 2022

Din udstilling varer 3 uger afhængig af måneden. Du udstiller i et halvt hovedgalleri.

Du vælger selv, om det er venstre eller højre side af galleriet. Inkl. 1. vindue. 

Der er lige nu fast pasning søndage 12 - 16 i galleriet. Derudover må du gerne passe det også. 

Åbningstiden aftales med dig i udstillingsaftalen

Du er med til ferniseringen, og vi er sammen om at sørge for forfriskninger. 

Du kan selv være med til at bestemme ferniseringsdato.

Kunstnergaden har også en fast fernisering for gaden den første søndag hver måned 12-16.

Galleri leje for udstillere i tre uger i 2022 bliver 4.450 kr. Huslejen reguleres årligt. 

Selvom du får hjælp til markedsføring af udstillingen, er det dit eget ansvar at sprede budskabet om kunstudstillingen, og være med til at tiltrække gæster, der kan være interesseret i netop din kunst. Du kan også vælge at invitere kunstforeninger. 

Fordele for faste kunstnere.

Du kan blive en del af Galleri H´s kunstnergruppe, hvis kemien og din stil matcher galleriet. Gæsterne kan godt lide, når kunstnere kommer igen. Det er et stort arbejde i at løfte udstillingerne. Det hjælper, at du har en tilbagevendende event. Fordelen ved at komme årligt er, at du vil have en plads under udstillinger løbende på www.gallerih.dk 

Galleriet er også et videndelingsrum med fokus på kunst og udvikling, kulturelle arrangementer.

Følg Galleri H på Facebook og Instagram

PopUp udstillinger i hoved galleriet postes på Instagram og på @gallerihansgaard. Her postes galleriets events og udstillinger. På www.gallerih.dk kan du også finde udstillings information om din og andres udstilling. Husk at like og dele opslag fra galleri H.


Udstillingens budskab til publikum og dit mål med udstillingen

I Galleri H forventes det, at du tænker lidt over at levere en gennemtænkt sammenhængende udstilling.

Tænk over, hvad er dit mål med udstillingen? Hvad vil du gerne fortælle dit publikum? 

Hvilken tema historie er vigtigt for dig og for dine gæster? 


Hvem udstiller du med i Galleri H?

  • Mette Hansgaard er kunstner og har arbejdende atelier i galleriet. 
  • Derudover er der en arbejdende kunstner i mini galleriet, som er et mindre rum, der udlejes til en arbejdende kunstner efter ønske.  Mette Hansgaard har malet billedkunst siden 1987 er fra 1974. Hun startede med at vinde plakatkonkurrencer, da hun var ca. 16 år. 
Hun har blandt andet malet et af Byens Hegn på Metroprojektet, en altertavle til en kirke, og udstiller i kunstforeninger.