Popup Galleri København


Popup Galleri H

Rummet i galleri h er et godt sted at udstille. Her kan seriøse kunstnere mulighed for at udstille deres kunst.


Galleri H er et Popupgalleri for kunstnere, der mangler et udstillings hjerterum i København.
Vær med til at opbygge en fællesskabsfølelse omkring at komme i galleriet, som udstiller og gæst.

Indsatsen i galleriet afhænger både af dig som kunstner, og med min frivillige hjælp til at markedsføre og støtte op om din udstilling, plejer vi sammen at få langvarige resultater af de flotte udstillinger i galleriet. 
 

Prisen på popup leje er til husleje, og er fast og går til husleje.


Hvad er popup modellen normalt?

I andre gallerier er en popup udstilling, en udstilling, hvor du SELV gør alt arbejde fra ophængning, nedtagning til markedsføring og pasning. Thats it. 


I Galleri H tager vi sammen hånd om din udstilling og løfter den i fællesskab. Her får du faktisk noget mere for pengene. Her bliver der lagt energi i din udstilling, og din kunst vil blive præsenteret for i gode rammer i en hyggelig atmosfære i indre by lige bag Sølvtorvet og Statens Museum for kunst. Pasning af galleriet under udstilling
I Galleri H er pasning frivilligt inkluderet i den periode, du udstiller torsdage 15-18 og søndage 12-16, såfremt jeg ikke er syg eller på ferie. 

Der kan derfor ikke forhandles om pris. Galleriet tager aldrig kommission fra gæsteudstillere. Hvis du have åbent derudover torsdage og søndage, fx lørdage, er du meget velkommen til det, hvis du har mulighed for at passe det selv.


Der er ekstra fordele ved at udstille i Galleri H

Bemærk at i modsætning til andre popgallerier, markedsføres Galleri H hele året, og er derfor synligt online og i udvalgte medier. Se udstillinger på @gallerihansgaard.  Du får meget for pengene, fordi du også får pasning og hjælp med markedsføring målrettet din kunst. Galleriet ligger 5 min. fra Statens Museum for Kunst. Det er et hobby galleri, fordi jeg ikke tager provision. 

Fotoudstilling i september 2019. Her ses højre side af galleriet. Du lejer halvdelen af det store forrum. Du vælger selv side.

Hvad betyder en udstilling for dig?

En udstilling i Galleri H vil vise din kunst, det du gerne vil præsentere. I tre uger har gæster mulighed for at se din udstilling. Det betyder, at gæster handler personligt direkte hos kunstneren. Du vil få en flot præsentation af din udstilling i smørhullet af København K. Lige bag Botanisk have og Statens Museum for kunst. Galleriet ligger i kunstnergaden Rørholmsgade, hvor vi er ca. 17 gallerier.


Muligheder for gode debutanter og seriøse kunstnere

Kvalificerede debutanter får mulighed for at åbne for drømmen om at udstille sin kunst i galleriet. Det er en god chance for at løbe sig i gang. Som ny vælter salget måske ikke ind på udstillingen i første hug, men det at folk ser din udstilling og for bevidsthed om, at du vil i gang og findes, er et stort skridt på vejen til at blive synlig for omverdenen, der ikke kender dig. Nogle tror det vælter ind med salg, første gang. Det sker også nogen gange, men det er aldrig til at sige på forhånd, hvad omverdenen, tænker om din kunst. Derfor er det en super god mulighed for at arbejde med at få konkret feedback i galleriet. Her fotoudstilling med Jens E. Pedersen - kommer til november 2020


Venstre side af galleriet kan ses på dette billede. 


Galleri H søger altid dygtige kunstnere til popup udstillinger


Når du lejer dig ind i Galleri H, udstiller du på halvdelen af væggene i forrummet i galleriet. Du udstiller i et vindue ud mod gaden, hvis du er i forrummet. Der er skilt til gaden, du kan bruge. Der er plads til ca. +10 billeder i forskellige størrelser. Derudover kan der stå kunst på gulv. I Meter drejer det sig om ca. 10 meter i et dejligt rum med god karisma lige ved Botanisk have. Lokalet er indbydende og roligt. Du kan, når du selv passer det, sætte et bord op og sidde og male. Da udstillingerne bør matche galleriets gæster, så er det sådan, at jeg ikke kan godtage udstillinger, hvor der ikke er brugt gode materialer, og der bør være en rød tråd i din udstilling. 
Udstillingsperiode og betingelser i 2021

Din udstilling varer 3 uger afhængig af måneden. Du udstiller i et halvt hovedgalleri.

Du vælger selv, om det er venstre eller højre side af galleriet. Inkl. 1. vindue. 

Der er fast pasning og åbent torsdag 15 - 18 og søndag 12 - 16 i galleriet.

Åbent udvalgte lørdage, hvis du selv passer det.

Du er med til ferniseringen, og vi er sammen om at sørge for forfriskninger. 

Du kan selv være med til at bestemme ferniseringsdato.

Galleri leje for udstillere i tre uger i 2021 bliver 4.250 kr. i 2021 grundet huslejereguleringer de sidste to år. 

Selvom du får meget hjælp til markedsføring af udstillingen, er det dit eget ansvar at sprede budskabet om kunstudstillingen, og være med til at tiltrække gæster, der kan være interesseret i netop din kunst. Du kan også vælge at invitere kunstforeninger. 


Der er også kurser i galleriet nogen gange. Mangler du et sted at holde kurser så spørg gerne. 

Her kan du finde galleriets kursus undervisere 

Fordele for faste kunstnere.

Du kan blive en del af Galleri H´s kunstnergruppe, hvis kemien og din stil matcher galleriet. Gæsterne kan godt lide, når kunstnere kommer igen. Det er et stort arbejde i at løfte udstillingerne. Det hjælper at du har en tilbagevendende event. Du vil få 200 kr. i rabat på husleje fra 2021. Fordelen ved at komme årligt er, at du vil have en plads under udstillinger løbende på www.gallerih.dk 

Galleriet er også et videndelingsrum med fokus på kunst og udvikling, kulturelle arrangementer, og det kan du blive en fast del af ved at få mit nyhedsbrev. 


Følg Galleri H på Facebook og Instagram

PopUp udstillinger i hovedgalleriet postes på Instragram og på @gallerihansgaard. Her postes galleriets events og udstillinger. På www.gallerih.dk kan du også finde udstillings information om din og andres udstilling. Husk at like og dele opslag fra galleri H.


Udstillingens budskab til publikum og dit mål med udstillingen

I Galleri H forventes det, at du tænker lidt over at levere en gennemtænkt sammenhængende udstilling. Tænk over, hvad er dit mål med udstillingen? Hvad vil du gerne fortælle dit publikum? 
Hvilken tema historie er vigtigt for dig?


Hvem udstiller du med i Galleri H?

  • Mette Hansgaard er kunstner og har arbejdende atelier i baglokalet. Mette er også NLP personlig master i coaching

Private workshops og events, polterabends 

Akvarel eller male worskhops for små grupper til pigegrupper etc. arrangeres pr. aften.
Mødegrupper kan også arrangere særarrangementer. Kontakt Mette Hansgaard.

Vin og kunst aften.
Vin og akvarelmaling - fredags hygge med et godt glas vin mens vi maler - kun på forespørgsel 

Tlf. 4268 0900. metteskunst@gmail.comMette Hansgaard har malet billedkunst siden 1987 er fra 1974. Hun startede med at vinde plakatkonkurrencer, da hun var ca. 16 år. 
Til april 2020 udstiller jeg i Paris og på Art Nordic. Jeg har også malet et af Byens Hegn på Metroprojektet.