• Vild med dans - maleri 90 x 70 cm

Vil med dans. Maleri malet som akrylmaleri på lærred. Kunst til boligen

 Dans har altid inspireret Mette Hansgaard. Dans giver energi og det gør malerier med dans også. Flamencodansens flammende røde farve er et signal der svæver igennem den svævende kjole. Dans signalere ofte budskaber.Maleriet er mere klart i farverne i virkeligheden. Maleri str. 70 x 90 cm.
 

I Mettes malerier med dans kan også få og mærke energien summe.

Glæder du dig over fortællinger inde i billeder? Så kan du gå på opdagelse i Mette Hansgaard´s malerier med dansende glæde.
Malerier med flamencodans er inspireret fra Barcelona og Madrid. Billedernes farver er klare og giver god energi til den væg, hvor de kommer frem. Inde i billederne er der små figurative fortællinger, selvom kunsten mest ligner landskaber – kan der gemme sig små figurative fortællinger inde i kunsten.


Kunst til boligen med flamencodans 

Kunsten leveres i hele Danmark. Du kan få kunst sendt med GLS inden for en vis størrelse. Derefter er prisen for levering efter aftale.
Mette Hansgaard er kunstmaler og maler akvarel og malerier. I galleriet i Kunstnergaden Rørholmsgade 10, kan du gå på opdagelse i Mettes kunstsamling. Finder du et maleri du godt kan lide, så kan du få maleriet på prøve.
 

Malerier til væggen malet som akrylmalerier på lærred.  

Maleri på lærred kan hænges op i en snor. Mine malerier er malet som akrylmaleri på lærred. Billederne er malet med en teknik der giver billederne et moderne udtryk selvom det ofte er landskabsmalerier.


Galleri H ved Mette Hansgaard ligger i Rørholmsgade 10. kld.th og du kan besøge galleriet i hverdagene eller i weekenden efter aftale. Jeg åbner gerne, hvis du kommer forbi efter aftale.


Kunst i farver der skaber glæde i boligen.


Mettes kunst er kunst i farver, der giver boligen liv. Du kan prøve kunsten af derhjemme eller se den online i kunstgalleriets onlineshop.

Skriv en bedømmelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God

Vild med dans - maleri 90 x 70 cm

  • Model nummer: Vild med dans - maleri 90 x 70 cm
  • Tilgængelighed: 1
  • 5,500.00DKK

  • Ekskl. Moms: 5,500.00DKK

Tags: malerier til salg, malerier med dans, kunst til salg online, kunst, vild med dans