• Akvarel med blomster i farver på et bord

Blomster akvarel - Stilleben

Akvarel indrammet med sølvramme og paspatu. ONLINE sendes den kun uden ramme. 

Flot akvarel med positive sommer minder fra de danske somre. Mettes akvareller males og udstilles i Danmark. Akvareller til kunstforeninger efter aftale.  Ønsker du at købe akvareller, må du gerne låne dem med hjem på prøve. Billederne er malet med lysægte akvareller, men må aldrig hænge direkte i solen, for der falmer alle farver. Mine akvareller er dog beskyttet af glas og ramme. Jeg har mange forskellige blomster akvareller. Nogle er udlånt til Danmarks Radio til en Tv serie der skal komme på den anden side af 2020.

Du kan se Mettes akvareller i galleriet eller på Mettes kunstside


Pris med ramme 5.000 kr. 90 x 70 afhentning i galleri

Pris uden ramme 3.500 kr. 80 x 60 cm. Sendes som akvarel rå.


Shop kunst online og få det leveret med fragtservice.

På Galleri H har er siden med kunst online shop skabt i forlængelse af Covid situationen. Det er for at sikre, at kunsten bliver vist som planlagt. Kunsten er også online for at sikre, at vi kan sælge kunsten til alle dele af Danmark via fragtservice. Dit kunstværk vil først blive sendt, når vi har forventningsafstemt på hvilken måde, du ønsker kunstværket leveret. Forsendelsen sker efter aftale med den individuelle kunstner, der selv sørger for at sende værket til dig.

Kunst til boligen

I Galleri H kan du finde kunst til boligen. Galleriet der ligger i København, byder på nye udstillinger hver måned. I galleriets onlineshop finder du kunst af de faste kunstnere i Galleri H. Det betyder, at der vil være udvalgte kunstværker på nettet, og særudstillinger at se i galleriet.

Ateliererne i Galleri H

Mangler du et kunstværk i en særlig størrelse, kan du altid høre dig ad, om der er ny kunst på vej fra værkstederne i baglokalet.

Her arbejder der nemlig to kunstnere lige nu. Lisbeth og Mette.
Værkstederne er der , hvor kunstnerne arbejder med deres ideer. Her folder kunstnerne sig ud kreativt med de ideer, der opstår på kunstens rejse fra inspiration til lærred.

Galleri med kunstudstillinger

Galleri H er et popupgalleri for kunstnere. Gæsteudstillere, der kun udstiller én gang, er ikke repræsenteret i shoppen på Galleri H. Du kan dog altid bestille kunst ved at skrive til os, hvis du har set et værk på sociale medier eller lign. Galleri H er nemlig et samarbejdende galleri med flere kunstnere. 


Skriv en bedømmelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God

Akvarel med blomster i farver på et bord

  • Mærke: Mette Hansgaard
  • Model nummer: Stilleben akvarel med blomster
  • Tilgængelighed: 1
  • 5,000.00DKK

  • Ekskl. Moms: 5,000.00DKK

Tags: akvareller, akvarel af mette hansgaard