Nina Ellebæk Pedersen maler abstrakte malerier. I galleri H har hun kunstudstillinger. gallerier københavn. Ninna har udstillet på Michelin restaurant i oslo Norge.

Februar 2019 Nina Ellebæk ekspressionistiske malerier

Nina Ellebæk Pedersen udstilling ekspressionistiske malerier i februar måned 2019.


Nina Ellebæks udstilling af ekspressive  malerier i februar måned 2019.

Fernisering søndag den 3. februar 2019. kl. 12-16. 
I galleriet kan du også opleve billedkunst af Mette Hansgaard på den anden halvdel af gallerirummets udstilling. 


Nina Ellebæk Pedersen præsenterer abstrakte malerier i København. Galleri H. Februar 2019. Debutant Nina har udstilling i galleriet i februar.


Om Ninas ekspressionistiske malerier


Naturen og dens skønhed danner inspirationen for Ninas ekspressive malerier. Billederne rummer sans for farver og det rå udtryk. Det er mødet med penselstrøgene og det intuitive arbejde med malingen, der sætter præget på billederne og skaber et særligt udtryk. I maleriet sætter Nina også pris på, at der er noget ukontrolleret og uperfekt tilstede, som er med til at danne rammen for, at beskueren selv kan tage stilling. Nina har en fin fornemmelse for at sammensætte farver i de abstrakte strøg.


Både den impulsive bevidsthed og det ubevidste er i spil under processen med de ekspressive malerier. Resultatet munder ofte ud i en harmonisk sammensætning, der giver den endelige komposition.

Nina kan opleves i februar måned. Kunstudstillingen kan ses fra den 3. til den 23. februar 2018. Der er åbent i galleriets åbningstid se forsiden. I vinterferien kan du komme og hilse på Nina, da hun passer galleriet der. Se evt. . Se evt. hendes  website.Du kan læse mere om Galleri H

Popupgalleri i KøbenhavnGalleri H´s forrum er et popup galleri i København, hvor dytige kunstnere eller debutanter bliver godkendt til at udstiille. Du kan ansøge om en popup udstilling ved at skrive til Mette. Du kan ansøge om et halvt gallerirum. Læs mere her om at udstille som popupkunstner Vi glæder os til at du besøger os i galleriet : ) Mvh Mette, Galleri H. Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 København K. Tlf. 42680900Der er ingen produkter at vise i denne kategori.