Velkommen til Galleri H og Atelier Mette Hansgaard

Galleri H.Rørholmsgade 6. kld.tv. Åben torsdag 15-18 og søndag 12-16 og efter aftale lørdag.  (Den 11/12 er jeg der fra kl. 11:00) 

Se kunstner Mette Hansgaard´s juleudstilling 1. - 19.december 2019


Galleri H præsenterer The wall full of Art and crazy Christmas.

Udstilling i København med malerier, akvarel, keramik, skulpturer.

Jeg laver en spændende væg med varierede billeder, hvor de alle har en forskellig fortælling. Malerierne er fra forskellige perioder. Betaler du kontant giver vi kontant jule rabat. Du kan også købe grafik, plakater, kunsttryk som gaver. I Galleriet har jeg fundet små kunstværker til 650 kr. De kan byttes frem til 5. januar til kunst af samme kunstner. Fra januar har vi en ny udstilling på programmet og Mette udstiller hos TRYG forsikring. Har du en kunstforening, vi kan udstille i, så kontakt galleriet.

Nedenfor er et af Mettes landskabsmalerier. Se flere af Mettes billeder herGør din bolig til noget særligt med unikke kunstværker fra kunstnernes galleri

Det charmerende galleri i kunstnergaden Rørholmsgade 6. kld. tv. 1352 København K. Lige i smørhullet bag Botanisk have og SMK. Så kom forbi og få en oplevelse. 

Galleriets udstilling er med kunstnere, der arbejder seriøst med deres kunst. Galleriet er et hobbygalleri, hvor kunstnere samarbejder om udstillingerne. Om kunstner Mette Hansgaard

I Galleri H finder du billedkunstner Mette Hansgaard fra Dragør i hendes atelier i baglokalet. Her maler hun på kunstprojekter. Mette maler malerier i farver. Malerierne er inspireret fra livet og rejser i natursmukke landskabsområder. Nogle malerier er moderne abstrakte landskaber. Mettes malerier og landskabsmalerier har små fortællinger gemt i billederne. Hun har arbejdet med kunst siden 1987. Mette Hansgaard maler kunstudsmykninger og har tidligere modtaget legater til kunstprojekter. Lige nu arbejder hun i en projektansættelse indtil 1. januar med kunst og kreativitet for unge i Dragørs klubber. Vil du booke mig for 2020 til udviklingsprojekter fra april 2020 så kontakt mig? Ellers finder jeg nemlig andre jobs i mellemtiden! og det er så sjovt at lave kunstprojekter. Læs mere om Mette her


Galleriet har små hyggelige og lærerige kurser uden for lukketid. Se mere nedenfor.
Akvarelkurser, kunstterapi, personlig coaching kurser og filosofi. Spørg hos Mette eller... 

Maleri 100 x 100 cm kr. 9.500.-

Her finder du os

Like og følg Galleri H på instagram @gallerihansgaard

Nytårsudstilling til januar.Surrealistisk maleri udstilling fra den 5. til den 26. januar 2020. Hannah Dehn gæster Galleri H i januar. Se den smukke udstilling med fantasi og surrealisme. 


Fernisering søndag den 5. januar 2020 kl. 12-16. Vi byder på forfriskninger! Kom glad og se kunst.
Galleri H. Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 København K. Tlf. 42680900.Åbningstid i januar 2020

Torsdage 15-18  lørdage 11/18/25 januar kl. 12-15/ og fast søndag 12-16. Mød Hannah selv den 25/1 og til ferniseringen. Skulpturer af Michael Khalil i Galleri H.

Michael Khalil har fået atelier i minigalleriet i baglokalet. Hans skulpturer taler sit eget sprog. Se de unikke håndskårne dyr og mennesker. 

Skulpturerne er lavet i træ og er lavet i meget flot håndskåret håndværk. Du kan godt glæde dig til at se hans smukke skulpturer, bl.a. det store løve der er flyttet ind i galleriet. 


Galleri H. ligger i en kunstnergade fyldt med kunst. 


Galleri H v/ Mette Hansgaard har flere kurser i 2020, de oprettes kun, hvis der er over 4 tilmeldte. 

Akvarelkurser, kunstterapi, filosofi i København, coaching. Mettes akvarelkurser, kunstterapi og coaching vil fremover blive enten søndag eller torsdage, da jeg også har andre jobs. Der er kurser i filosofi onsdag aften. Du kan også få personlige sessions efter aftale for kun 750 kr. pr.time. Mette er NLP Master i coaching og Mindfulness- instruktør. Du tilmelder dig hos den underviser, der har kurset. 

  1. Akvarel kursus for begyndere start i januar 2020

  2. Kunstterapi til dig, der ønsker at slippe stress og uro start december 2019 og januar 2020. Torsdage 

  3.  Personlig coaching kursus. Design din fremtid med kreativitet og planlægning starter ved tilmeldinger inden 20/12. Planlagt til den 4. januar 2020.

  4. Oversigt over kurser i galleriet

Sidste nye

Maleri Inspiration fra norske fjorde

Maleri Inspiration fra norske fjorde

Inspiration fra norske fjorde og den friske luft. Maleri til salg. Skønne billeder til din bolig i g..

5,500.00DKK

Maleri moderne kunst maleri med hvid ramme 70 x 100 cm

Maleri moderne kunst maleri med hvid ramme 70 x 100 cm

Maleri til salg. Skønne billeder til din bolig i galleriet. Få kunst på prøve. Besøg Galleri H.Maler..

6,000.00DKK

Nordiske landskabsmalerier

Nordiske landskabsmalerier

Malerier inspireret fra den norske natur. Bjergvandringer i norden. Malet af Mette Hansgaard me..

9,500.00DKK