popupgalleri i københavn

PopUp Galleri København


Popup Gallery i København K https://www.gallerih.dk

Galleri H er et popup galleri, som viser kunst fra kunstnerne selv, det betyder, at du handler personligt hos kunstneren. Ønsker du at udstille i popup galleriet i 2019, kan du ansøge om det nu, hvis du er mere erfaren kunstner. (Der er p.t. ledigt i juni, juli eller august 2019.) Galleriet har popup udstillinger. Kunst, udstillinger, keramik udstilling, fotoudstilling og malekurser, akvarelkurser og personlig drømme coaching fra 2019. 


Mette Hansgaard og Susanne Charlotte Winther har atelier i baglokalet, hvor der eksperimenteres med teknikker og udtryk. Kunstnerne i galleriet er selv ansvarlige for deres kunst, og der er derfor ikke provision til galleriet. 
Ansøg om udstilling ved at sende materiale til mettehansgaard@gmail.com Læs mere op popup udstillinger herPopUp galleri i Kunstnergade København.

Galleriets PopUp udstillinger er åben for seriøse kunstnere, der udstiller moderne kunst, installationskunst, keramik, malerier, designere
Du kan blive en del af Galleri H´s kunstnergruppe, hvis kemien og din stil matcher galleriet.
Galleriet er et videndelingsrum med fokus på kunst og udvikling, kulturelle arrangementer o lign.og det kan du blive en fast del af.Om galleriets PopUp udstillinger

PopUp udstillinger markedsføres i samarbejde med dig på Galleriets hjemmeside og på facebook, Instagram etc.
Det forventes, at du også selv bidrager til at bygge din udstilling op. Galleriet tager nemlig ikke provision, men er bygget op omkring fælleskabs tanken. 
Det forventes derfor også, at du bidrager til at invitere dit eget klientel til ferniseringen fx. og leverer en sammenhængende gennemtænkt udstilling. 

Priser og muligheder. Priser gælder til 31.12.2019

  • Leje af et halv udstillings galleri forrum ca. 5 meter væg kr. 3.500 for 3 uger/weekender 1. vindue mod gaden. inkl. pasning hvis det ikke er i skoleferier. 
  • Leje af hele forrummet fra den første lørdag i en måned og tre uger frem kr. 6.000 og et udstillingsvindue mod gaden inkl. pasning i åbningstiden.
  • Popup lejen dækker ikke ekstra betalt markedsføring på mine sider. Du kan evt. selv bestemme, om du vil benytte betalt markedsføring med et fokus billede.
    (Det siges, at 100 kr når ud til ca. 5-900 personer fra siden gallerih. Det koster minimum 100 kr. og afhænger af delinger m.m. Der er ingen garantikøb)

Pasning af galleriet

  • Pasning af galleriet er et samarbejde mellem dig og galleriet efter aftale. Det betyder at vi aftaler hvilke dage du vil hjælpe til i galleriet. Hvis du er meget dygtig og kommer fra Jylland, kan vi lave en særaftale. Der tages højde for skoleferier, sygdom og lign. Jeg har brug for at du byder ind med dage, hvor du vil passe din udstilling. Du kan også betale ekstra for pasning. Det giver også folk mulighed for at hilse på dig.
  • Det er en forudsætning, at du ønsker at deltage aktivt i kommunikation om din udstilling, og du må være til stede til ferniseringen. Du skal aktivt selv hjælpe med at invitere egne interessenter og evt. kunstforeninger. Du bedes gøre rent efter din udstilling. 


Leje af galleriets forrum i en uge
Hvis du har en event, der kun vare en uge kan du ansøge om dette.
Leje af galleriets forrum til showroom og møder over en enkelt uge kr. 2.000
Der er 14 stole og 4 folde borde i galleriet samt lille tekøkken.(Der er ikke køleskab)
Der er toilet og tekøkken.  Til kurser passer rummet bedst til ca. 8-10 kursister. Til foredrag har vi været 18 personer. 

Workshops
Under din udstilling har du mulighed for at arrangere workshops.
Ønsker du kun at leje rummet til en endagsworkshop koster det 500 kr. pr. dag.
Der kan være 2 - 14 personer omkring galleriets to borde. Stole er i lokalet.
Rummet kan også bookes, hvis du har møder i København, og har et klientel, du ønsker at præsentere noget for. 

Private workshops og events, polterabends 

Akvarel eller male worskhops for små grupper til pigegrupper etc. arrangeres pr. aften.
Det koster 1.850 kr. Mødegrupper kan også arrangere særarrangementer. Kontakt Mette Hansgaard.
Tlf. 4268 0900. metteskunst@gmail.com