Kursus i personlig udvikling

Personlig udvikling i København


Book personlig coaching hos NLP Master Mette Hansgaard.

Book tid på sms 42680900 så ringer jeg dig op. Du kan også booke på mail og forespørge. Det koster ikke noget.  Du kan komme til session i Dragør eller København. 

Pris pr. session er 750 kr. Det tager mellem ca. 55 min.  til 1. 1/2 time afhængig af din situation. Nyt kursus i personlig udvikling - Tilmeld dig holdet nu.

Design din drømmefremtid. Byg en bro med din kreativitet, nå dine drømme og livsmål.

Unikke kurser til dig i personlig udvikling. Book tid hos Mette få ro - find nye muligheder.


Hej, vil du lære at omsætte dine drømme til din virkelighed og nå vigtige livsmål? Vil du være med til at bygge en bro til din fremtid og få redskaber til at sætte kursen? Vil du bryde en spiral, der forhindrer dig i sætte handling bag dine ønsker

Design din drømmefremtid. Byg en bro med din kreativitet, nå dine drømme og livsmål er et kursus af Mette Hansgaard. Ved at arbejde med din personlige udvikling, kan du flytte dig selv til nye niveauer af livsglæde, ro og accept i din hverdag, og du vil kun få nemmere ved at nå de mål, du ønsker som en del af dit liv.

På dette kursus, vil jeg tage dig på en lille rejse igennem, hvad du kan gøre for at arbejde med din personlige udvikling. Hvis du kunne trykke på en knap, og tænde for din indre power, og lære dine livsmål at kende, ville du så gøre det? 

Kursus i personlig udvikling Torsdag og en tirsdag. 

Dag: Aften kursus. 

Datoer: Datoer: 7, 14, 19, 28 maj 2020 og 4 juni 2020

Tidspunkt: kl.18:00 til 21:00 ca. 3 timer inkl. 2 gange 10 min. pause efter behov. 

Pris: 4.800 kr. introduktionspris. Få rabat ved tilmelding inden 1. marts 2020.

Sted: Galleri H. Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 København K.


Lær at åbne døren til dit liv og få mere livsglæde 

Kurset vil give dig inspiration til at se, hvordan du kan lære at se nye veje i dit liv. I livet vælger nogle ind imellem at lukke ned for livets muligheder. Ofte fordi de på et tidspunkt, har overbevist sig selv i, at de ikke er kvalificerede eller føler sig gode nok i nogle situationer. Som coach kan jeg hjælpe dig med at bryde disse tankemønstre, så du kan komme videre på din vej. Vær med til at kaste terningerne i dit liv, i stedet for at lade andre gør det for dig. Som Albert Einstein sagde, “Gud rafler ikke”. Hvor stor en del af dit liv, vil du med stor sandsynlighed selv kunne påvirke for at nå mål, selvom det kan virke urealistisk?


Hvor mange chancer vil du give dig selv?

Til januar kan du komme på kursus i galleriet. Du kan modtage sessions eller gå på kurser indenfor personlig udvikling, kunstterapi  eller som almindelige akvarelkurser. 


Det kan du lære på kurset

Kurset vil give dig redskaber til at nå nye mål. Lære dig selv bedre at kende og giv dig indsigt i, hvad der er vigtigst for dig at få ud af dit liv. Du lære at bryde med tankemønstre, der spænder ben i din hverdag. finde nye veje til at grænsesætte og blive bedre til at sige til, når der er noget, du virkelig ønsker. Når du er klar, får du mindst 5 konkrete redskaber til at sætte sejl mod både nye og måske velkendte horisonter i dit liv. Hvis noget fungere godt for én, så skal man nemlig heller ikke altid lave noget om, hvis det fungerer godt allerede. Det betyder ikke, at man kan komme i tvivl alligevel, og det kan du få opklaring til ved at gå til NLP coach Mette Hansgaard.

Samtalerne holdes uden for galleriets åbningstid Læs mere på Coaching-kbh.dk


  • Kunst og Coaching - Bliv stærkere med et personlig coachingforløb. Styrk dit selvværd.(NLP Personlig coaching)


  • Kunst og Coaching - Forløb hvor vi arbejder for at løfte dit energiniveau. Hjælp til at overkomme følelser og bryde negative mønstre 


  • Kunst og Coaching - Stress og mindfuldnes. Få redskaber og måske klarhed på tanker, der giver stress og uro i dit liv.


  • Kunst og Coaching - Coaching forløb. Rygestop 


  • Kunst og Coaching - Øvelse i at gå ud og møde andre, der har lettere angst/ socialfobi. (NLP Personlig coaching)


  • Kunst og Coaching - Lev livet - Slip tanker der er blevet til en "tankeknude". Book en session. 

  • Kunst og Coaching - Book personligt møde efter galleriets lukketid kr.750.-

Mette Hansgaard Kunster og NLP Master i Personlig udvikling

Kreativt kursus med forandringstilgang via Personlig coaching. Start 4. januar. Create din fremtid, byg en bro til dine mål. 
Vil du arbejde med forandringsprocesser, der kan give dig en fornyet indsigt til at håndterer hverdagens udfordringer – eller ønsker til din fremtidige situation. Kurset kan hjælpe dig med indsigt til at arbejde med stres, angst eller følelsen af at have lavt selvværd. Ligeledes lærer du at sætte mål og nå dem. 


Ekstra gratis bonus
Inden kursus taler kort sammen om din problemstilling. 
Du vil få et personligt coaching møde i kursusforløbet på ca. 50 minutter.
Ligeledes afsluttes forløbet med en individuel samtale på ca. 20 minutter.
Som deltager på holdet, må du vide, at holdet arbejder på et fortroligt plan.
Book tid nu kontakt Mette på mettehansgaard@gmail.com Tlf. 4268 0900 
      

Mvh

Mette Hansgaard, NLP Personlig master i coaching
Henvendelse på mail: metteskunst@gmail.com eller sms. 4268 0900 så ringer jeg dig op, når jeg kan.


Der er ingen produkter at vise i denne kategori.