Fotoudstilling i marts af Anne Petit Tørslev Thomsen

Fotoudstilling i marts af Anne Petit Tørslev Thomsen

Fotoudstilling med Anne Petit Tørslev Thomsen

Kommende fotoudstilling i København Galleriet fra den 3. - 23. marts 2019 

Åben udstilling i marts. Åbent hver uge onsdag og torsdag 15-18 lørdag 11-14. 
Du kan hilse på Anne i åbningstiden, da hun vil passe galleriet de første to uger, som det ser ud lige nu. 
Fernisering søndag den 3. marts 2019 kl. 12-16 kom og bliv budt på godt til ganen og hils på Anne Petit og se fine fotografier. 

Inspirationen til Annes fotografier er bl.a. fra de kunstneriske dæksler i landets kommuner. 


Fotoudstilling i galleri H. Marts 2019Læs mere om Anne her

Fotoudstilling 3. - 23. marts i Galleri H, København. Fra den 3. – 23. marts 2019 kan du opleve en meget anderledes fotoudstilling af brønddæksler.


Anne er inspireret af de fortællinger, der ligger gemt i de danske kommuners dæksler, som befinder sig i gaderne, hvor du går. 
Udstillingen kan du opleve i Galleri H i marts måned, hvor Anne udstiller sine fotografier med sine egne fortolkninger af dækslerne. 


Anne er generelt inspireret af livet og stemningen fra de forskellige lande, hvor hun har boet. Farver og dufte har særlig betydning for det hun prøver at repræsenterer i sine malerier. Hendes seneste projekt har været at fotografere de smukke og unikke brønddæksler fra flere steder i verden. Danmark, Spanien, Frankrig, Belgien, Italien, Norge. Hvert brønddæksel har sit helt eget smukke udtryk og sin egen fortælling.


Velkommen i Galleri H 3. - 23. marts 2019 se en særlig fotoudstilling.

Kom til fernisering søndag den 3. marts 2019 kl. 12-16 her slår vi døren op for en ny udstilling, som har fokus på fotografier med fortællinger fra kloakdæksler i de europæiske byer.


Der bydes på en forfriskning og en snack til ferniseringen. Udstillingen er åben hver uge 3. – 23. marts 2019. Der er fast åbent: Onsdag - torsdag 15-18 lørdag 11-14.      


https://www.gallerih.dk


Rørholmsgade 6 kld.tv. 
1352 København

Åbningstider kan ses på galleriets forside. 

 


Der er ingen produkter at vise i denne kategori.