Kunstgalleri udstilling maj Susanne Charlotte Winther

Kunstudstilling i København i maj. Det uperfekte menneske -  plads til forskellighed

Kom til dialog om menneske og temaet plads til forskellighed. Artist talk søndag den 5. maj kl. 13-14. Udstillingen kan ses fra den 5. maj 2019 til den 1. juni 2019. Se udstilling frem til 1. juni 2019.


Susanne Charlotte Winther fra Farum. 

Galleri H og Atelier Mette Hansgaard
Rørholmsgade 6. kld.tv.
1352 København K.

www.gallerih.dk 
@gallerihartgallery

Åbningstid i maj: kommer senere
Onsdag Torsdag 15-18 Lørdag 11-14 og efter aftale på tf. 4268 0900

Fernisering søndag den 5. maj 2019. kl. 12-16. der bydes på godt til ganen. Artist talk kl. 13:00 - 14:00 om forskellighed. 


Kunstudstilling med Susanne Charlotte Winther fra Farum.


Udstillingen stiller skarpt på det uperfekte menneske med fokus på forskellighed. Susanne Charlotte Winthers fra Farum holder sin første separatudstilling.


Malerierne sætter tanker og følelser i gang. Det er det, der gør hendes kunst interessant. I maj vil hun gerne have gang i dialogen om det perfekte menneske, hvornår er man god nok? Er det når man passer ind i et skema med de rigtige krydser? Eller når andre, siger det? Eller når vi selv føler os i balance?  Kom derfor til fernisering i galleriet og få en snak om emnet. Her må du komme som du er.Om Susanne Charlotte Winther

Susanne Charlotte Winther bor i Farum og holder sin første separate kunstudstilling søndag d. 5. maj 2019 i Galleri H Rørholmsgade 6 kld. tv. i København. Susanne Charlotte Winther har også fået fast atelierplads i minigalleriet i Galleri H.


Medlem af Azurmalerne i Farum

Hun har været medlem af Azurmalerne i Farum siden 2010. Susanne Charlotte Winther er uddannet pædagog og har i mange år arbejdet indenfor special samt alment skoleområde i Furesø kommune og omegn. Gennem pædagog arbejde er det tydeligt, at hendes fokus er på det barn, der har brug for ekstra omsorg. Det barn der står udenfor mængden, og det barn, der på overfladen virker uregerligt, indtil man dykker under overfladen og virkelig ser barnet. Dette fokus skinner også igennem i hendes værker, da hun blandt andet er fokuseret på minoriteterne.  Det som er anderledes. Det såkaldte uperfekte.Kunstudstilling, der stiller skarpt på forskellighed, tvinger beskueren til at tænke ud af boksen

På udstillingen vil du samtidig kunne møde hendes foretrukne fascination for det figurative og ekspressive udtryk. Hun ønsker at sætte nogle tanker i spil hos beskueren. At bruge sin kreative hjerne og tænke ud af boksen. Udstillingen sætter fokus på at reflektere over sine egne værdier - at sætte spørgsmålstegn - at acceptere sin egen uperfekthed. At anerkende forskellighed og det som afviger fra flertallet og normen - for hvad er normen? Og hvem bestemmer dette?  


Tegne og maleskole for børn ved Susanne Charlotte Winther kan kontaktes her e-mail: winther.s.t@gmail.com
Susanne Charlotte vil gerne starte nye kurser op i fremtiden, så skriv til hende, hvis du har børn, der ønsker at gå på kunstskole. Hun er uddannet pædagog og har stor erfaring med børn. Der er ingen produkter at vise i denne kategori.