Popup galleri til leje

Galleri til leje i København, popup galleri

Galleri H er et hyggeligt dejligt galleri. Jeg søger en kreativ person med erfaring fra eget virke, til at være samarbejdende kunstner eller lign. i galleriet fast hver måned. Du lejer rum i Galleri H. Du er ikke nybegynder, men har en drøm om eget galleri eller atelier, hvor du kan få feedback på dit arbejde med kunsten. Måske underviser du også? Det har jeg plads til. Det koster fra 2.500 kr. til 4.500 kr. hver måned afhængig af, hvad du gerne vil bruge galleriet til.


Kontakt Mette på tlf. 42680900 eller metteskunst@gmail.com for at ansøge om muligheden. Det er en forudsætning, at du har din egen platform og egne mål med at være i galleriet. Det er også vigtigt, at vores kunst passer sammen, og at kemien mellem os stemmer med mit mål med galleriet. Skriv gerne, om du kun ønsker værksted eller kun ønsker udstilling. fx. 

Delvist galleri i forrummet udlejes til popup udstillingLeje af galleri - hovedgalleriet 

Ønsker du fast at leje et udstillingsrum til din kunst eller undervisning, så kontakt mig for at lave en aftale. metteskunst@gmail.com Popup galleriet kan bookes som altid læs mere :  )

Jeg søger nye kunstnere til udstillingerne i 2020 læs mere her. Ansøg om at udstille i det populære gallerirum. Susanne har opsagt minigalleriet, og det udlejes til det rigtige match. 


Velkommen til Susanne Charlotte Winther, som maler figurative malerier.Sidste chance i september for at se hendes malerier.  


I Baglokalet i Galleri H starter Susanne Charlotte Winther. Susanne vil både arbejde i galleriets baglokale, være til stede til at male og udvikle kunsten, men vil også nogen gange passe på galleriets udstillinger. 

Om kunstneren

Jeg hedder Susanne Charlotte Winther. Født i 1973. Jeg bor i Farum med min mand og vores fire børn. Jeg er oprindeligt fra Frederikshavn i Nordjylland, men har boet her på Sjælland i over 20 år. 

Jeg har altid tegnet og malet, men der har gennem årene været pauser imellem min kreativitet. Jeg er på det senere blevet meget mere optaget af at dygtiggøre mig og videre udvikle mig kunstnerisk. Derfor ser jeg dette fællesskab med Mette Hansgaard som et godt og rigtigt sted for mig at være, og det er jeg super glad for.


Minigalleriet er til leje pr. 1.1.2020 

Ønsker du at leje plads i galleriets faste udstilling, vil jeg gerne gå i dialog om, hvordan det kan blive kontakt mig for information. 


Her ses nogle af Susanne Charlotte Malerier. Sidste chance 30/9.


Der er ingen produkter at vise i denne kategori.