atelier aabne vaarksteder susanne charlotte winther atelieer i københavn

Atelier Susanne Charlotte Winther

Kunstner med atelier og udstilling i minigalleriet i baglokalet.


Velkommen til Susanne Charlotte Winther, som maler figurative malerier. 


I Baglokalet i Galleri H starter Susanne Charlotte Winther. Susanne vil både arbejde i galleriets baglokale, være til stede til at male og udvikle kunsten, men vil også nogen gange passe på galleriets udstillinger. 


Om kunstneren

Jeg hedder Susanne Charlotte Winther. Født i 1973. Jeg bor i Farum med min mand og vores fire børn. Jeg er oprindeligt fra Frederikshavn i Nordjylland, men har boet her på Sjælland i over 20 år. 

Jeg har altid tegnet og malet, men der har gennem årene været pauser imellem min kreativitet. Jeg er på det senere blevet meget mere optaget af at dygtiggøre mig og videre udvikle mig kunstnerisk. Derfor ser jeg dette fællesskab med Mette Hansgaard som et godt og rigtigt sted for mig at være, og det er jeg super glad for.

Malerier malet med akryl på lærred

Jeg arbejder primært med akryl på lærred. I min skabelse af et værk, arbejder jeg med ansigter og menneskeskikkelser. Jeg er optaget af det ekspressive og farverige udtryk, med toner af nostalgi og modernitet, gerne med en snært af noget feminint og maskulint i forening. Jeg er ligeledes optaget af kontraster og det der ikke er umiddelbart for øjet.

Jeg finder mine motiver ud fra en tanke. Gennem noget konkret jeg ser. Motivet opstår undervejs som nye ideer der kommer til eller ændres. Jeg er uddannet pædagog og har i mange år arbejdet både indenfor special og almen skoleområde.  

Maleri af Susanne Charlotte Winther. Farum.

Tegne og maleskole i København

Til foråret vil Susanne lave en tegne og maleskole som er et tilbud til børn. Tegne og maleskolen vil blive holdt i galleriets forrum uden for lukketid, og der vil være plads til mindre hold for børn og unge. Susanne Charlotte er uddannet pædagog. Kontakt Susanne Charlotte direkte for at høre mere om undervisning til børn. Kurserne bliver holdt i Galleri H i Rørholmsgade 6. kld.tv. Du skal til melde dig direkte til Susanne, hvis du vil med på kurset som er for børn. Se kontaktmail nedenfor. Der er ingen produkter at vise i denne kategori.