kunst akvarel udstilling april 2019 Kai Glad


Kai Glad udstiller akvareller 7. 27. april 2019.

Fernisering 7/4 kl. 12-16.

Kom og hils på Kai Glad i påsken. Her passer han galleriet. Den 17-18. april passer han udstillingen. Så kom og høre om de flotte akvareller.


Velkommen i Galleri H fra den 7. til den 27. april 2019. Fernisering d. 7. april kl. 12-16

Kunstgalleriet Galleri H præsenterer akvareller af Kai Glad fra Hundstrup på Fyn. Udstillingen er fortolkninger af den danske natur. Akvarellerne er malet med klassiske teknikker, som han mestrer til perfektion.  

Om Kai Glad.
Udstillingen rummer værker, som er malet i perioden 2017-2019. De seneste år har Kai deltaget på udstillinger over hele landet og en enkelt udstilling i Helsinki, Finland.

Motiverne findes i de nære omgivelser. Kai Glad maler landskaber og havnepartier, dyr og fugle, mennesker og blomster. Han er naturelsker og følger årstiderne, sommer, efterår, vinter, forår. Der er osse motiver, der skildrer vejrlig, solskin, regnvejr og Kai  eksperimenterer og søger nye udfordringer i akvarelmaleriets univers.
Kai Glad er selvlært maler i klassisk impressionistisk stil og underviser andre i akvarelmaleriets mysterier. Han deltager også selv i kurser for at dygtiggøre sig og få ny inspiration. 

Kunstneriske aktiviteter

For et par år siden begyndte Kai Glad for alvor at male akvarel. Han blev fascineret af den lethed og elegance, som akvarelmaleriet udstråler. Kai Glad siger: ”Akvarellen udtrykker meget præcist, hvad jeg har på hjerte. Mine motiver er typisk fugle, blomster og landskaber, som jeg holder meget af. De er en hyldest til den smukke natur og dens skabninger, som vi er omgivet af. Overalt hvor jeg færdes – i skoven, langs stranden, og i det åbne landskab – ser jeg motiver. Jeg fotograferer og laver små skitser på stedet, men selve maleriet foregår hjemme i mit atelier. Det er en stor fornøjelse for mig at male. Jeg bliver opslugt af selve maleprocessen, er fuldstændig fokuseret i arbejdet og glemmer rum og tid.”
Citat af digteren Kahil Gibran: ”Work is love made visible – Arbejde er kærlighed synliggjort.”


Kai Glad udstiller løbende i gallerier og andre udstillingssteder på Fyn og resten af landet. Jeg blev for nylig inviteret til at deltage i en international udstilling i Helsinki i forbindelse med det Finske Akvarelselskabs jubilæum. 


Galleri H. Åbningstid i April 2019

Onsdag 15-18
Torsdag 15-18
Lørdag 11-14

Galleri H v/ Mette Hansgaard
Rørholmsgade 6 kld.tv.
1352 København K
Tlf. 4268 0900 mettehansgaard@gmail.com 


Der er ingen produkter at vise i denne kategori.