August kunstudstilling med Janie Lavigne

Kunstudstilling fra 4. - 24. august med Janie Lavigne


Kom til fernisering søndag den 4. august kl. 12-16

vi byder på en forfriskning og glæder os til at se dig i galleriet. 

Onsdag og torsdag 15-18 og lørdag 11-14. 

Maleri af Janie Lavigne. 

Spændende maleri udstilling med Janie Lavigne i København. Maleri udstilling med unikke malerier. Hunde og mennesker kan ses på denne kunstudstilling i august. 


Om Janie Lavigne

Janie Lavigne har malet siden 2002. Janie arbejder fortrinsvis i akryl på lærred. Hun er en meget dygtig maler, som både udtrykker sig i realisme, men hun er også god til at male i ekspressionistiske strøg.  Hun har en kunstner uddannelse fra Kunstskolen "Levende Verksted" samt vejledning, (Oslo 2003-2006) - med internationalt anerkendte kunstnere som lærer, bl.a.: Markus Brendmoe, Roar Werner Eriksen, Anne Cathrine Crawford og Yngvild Neergaard.


Galleriet ligger i København lige bag Kongens Have/ Sølvtorvet.

Galleri H. Rørholmsgade 6 kld.tv. 1352 København K. Tlf. 42680900

Onsdag og torsdag 15-18 lørdag 11-14 og første søndag i måneden er der fernisering kl. 12-16.

https://www.gallerih.dk/ 

kontakt Mette: metteskunst@gmail.com tlf. 4268 0900 for at vide mere.Om Galleri H - Popup Gallery

Galleriet ligger i København og er et popup galleri for seriøse kunstnere, der arbejder intenst med deres kunst og processer. Nogle er debutanter andre er i process. Fælles for galleriets kunstnere er, at det er noget, de gør resten af livet. Kunstnerne udvælges af Mette Hansgaard, som står for galleriets udstillinger. Der udstilles kun en gæste udstiller af gangen.Der er ingen produkter at vise i denne kategori.