Fotoudstiling i København med Martin Dybdal i oktober 2020

Fotoudstiling i København med Martin Dybdal i oktober 2020

Fotoudstilling i København oktober 2020


Fotografi af Martin Dybdal. Spørg ham gerne, hvis du vil købe fotos. 


Martin Dybdal er fotograf og har en spændende udstilling i Galleri H.

I kunstnergaden Rørholmsgade i Galleri H, kan du opleve nye fotografier af Martin Dybdal, som er optaget af at fotografere i København. 
Kom og få et glas vin og en snak med fotografen. 


Her åbner vi udstillingen. Galleri H Rørholmsgade 6. kld.tv. 

Bevægende billeder af København

Målet med at fotoudstillingen er, at billederne giver de besøgende en oplevelse. Billederne må gerne fremkalde en følelsesmæssig respons i mennesker. Det er også målet, at fotografierne rør ved bevidste eller før bevidste lag, som fotografen fanger i fotografiet. Med andre ord, billederne er med til at skabe en interaktion, for de besøgende på udstillingen.

Om Martin Dybdal

Martin kom i gang med at fotografere, da han var omkring 13 år gammel. Martin fortæller ”Vi var et par stykker i klassen, der fotograferede, så vi opmuntrede hinanden. Jeg købte mit første spejlreflekskamera, en stor post på mit budget dengang. Siden lagde jeg fotografiet på hylden i mange år, men tog det op igen i halvfemserne.”


Det at fotografere giver en positiv oplevelse


Det er en dyb trang til se, registrere og opdage. Fotografierne fortæller noget om, hvordan verden ser ud, hvordan den kunne se ud, eller har set ud.
Martin bliver inspireret af at gå ture i København. Her opdager han verden i øjeblikket. Det at se på dagens byliv i omgivelserne. Se på kunst og livet, mens man går igennem byen i København. Det at fotograferer, er en essentiel kreativ aktivitet for Martin, og er en uundværlig del af ham. Det at tage billeder giver stor ro og dyb glæde. Kom derfor og opleve den positiv energi, der strømmer ud af fotoudstillingen, med de smukke fotografier fra København i Galleri H lige ved søerne. 

Galleri H. Rørholmsgade 6 kld.tv. 1352 København K. Tlf. 42680900 

Åbent popup galleri for kunst, foto og udstillinger. Udstillingerne godkendes af Mette Hansgaard. 

Ansøg om udstilling til metteskunst@gmail.com 


Søerne Udstilling af Martin Dybdal er født i 1962, bor og arbejder i København, og har fotograferet i mere end 25 år. Har lavet adskillige fotoudstillinger, og publiceret i bøger, blade, aviser, etc.

Martin fotografier til sine websites, nightandshadow.com og martindybdal.com. Senest har han skrevet og fotograferet fra Thailand i Rejsemagasinet Vagabond. Martin Dybdal udtaler om sin udstilling “Søerne er et afgrænset område, men med ubegrænsede muligheder. Vand, reflekser, lys, skyer og mange andre elementer skaber nye udsigter, nye billeder; hver dag, hver time, hvert øjeblik.
Martins foto koster 2.500,- per styk, signeret, monteret i passepartout og ramme. Se dem i Galleri H i Rørholmsgade 6. kld.tv. 


Der er ingen produkter at vise i denne kategori.