Fotoudstiling i København med Martin Dybdal i september 2019

Fotoudstilling i København fra 31. august til 21. september 2019


Martin Dybdal er fotograf og har en spændende udstilling i Galleri H i september måned.

I kunstnergaden Rørholmsgade i Galleri H, kan du opleve nye fotografier af Martin Dybdal, som er optaget af at fotografere i København. 
Kom og oplev hans nye fotoudstilling til ferniseringen søndag den 1. september kl. 12-16. 

Fernisering 1. september kl. 12-16. Hyggelig stemningsmusik ved Per Bjerregaard Knudsen kl. 13:00. Kom og få et glas vin og en snak med fotografen. 


Her åbner vi udstillingen, og der er musik af Per Bjerregaard Knudsen kl. 13:00.
Du kan også besøge fotoudstillingen fra 31. august til 21. september 2019. Her er altid åbent for besøgende i tidsrummet onsdag, torsdag 15-18 og lørdag 11-14 og efter aftale.


Bevægende billeder
Målet med at fotoudstillingen er, at billederne giver de besøgende en oplevelse. Billederne må gerne fremkalde en følelsesmæssig respons i mennesker. Det er også målet, at fotografierne rør ved bevidste eller før bevidste lag, som fotografen fanger i fotografiet. Med andre ord, billederne er med til at skabe en interaktion, for de besøgende på udstillingen.

Om Martin Dybdal og fotoprocessen

Martin kom i gang med at fotografere, da han var omkring 13 år gammel. Martin fortæller ”Vi var et par stykker i klassen, der fotograferede, så vi opmuntrede hinanden. Jeg købte mit første spejlreflekskamera, en stor post på mit budget dengang. Siden lagde jeg fotografiet på hylden i mange år, men tog det op igen i halvfemserne.”


Det at fotografere giver en positiv oplevelse.

Det er en dyb trang til se, registrere og opdage. Fotografierne fortæller noget om, hvordan verden ser ud, hvordan den kunne se ud, eller har set ud. Martin bliver inspireret af at gå ture i København. Her opdager han verden i øjeblikket. Det at se på dagens byliv i omgivelserne. Se på kunst og livet, mens man går igennem byen i København. Det at fotograferer, er en essentiel kreativ aktivitet for Martin, og er en uundværlig del af ham. Det at tage billeder giver stor ro og dyb glæde. Kom derfor og opleve den positiv energi, der strømmer ud af fotoudstillingen, med de smukke fotografier fra København i Galleri H lige ved søerne.


Galleri H. Rørholmsgade 6 kld.tv. 1352 København K. Tlf. 42680900 

Åbent popup galleri for kunst, foto og udstillinger. Udstillingerne godkendes af Mette Hansgaard. 

Ansøg om udstilling til metteskunst@gmail.com Der er ingen produkter at vise i denne kategori.