Januar kunstudstilling Hannah Dehn 2020

Kunstudstilling med Hannah Dehn

Galleri H. Rørholmsgade 6. 

Hannah Dehn udstiller i Galleri H i januar 2020.

Fernisering søndag den 5. januar 2020 kl. 12:00 - 16:00. Alle er velkomne!

Se udstillingen. Rørholmsgade 6. kld.tv. København. Galleriet ligger lige bag Statens Museum for kunst i en skøn kunstnergade. Alle gallerier har åbent den første søndag i måneden kl. 12-16. 

Følg Galleri H på instagram eller facebook @gallerihansgaard

Nytårs januar udstilling med en farverig surrealistisk kunstner

I Galleri H kan du i januar opleve to kunstnere fra Amager udstille sammen. Hannah Dehn er nemlig gæsteudstiller i popup galleriet Galleri H, og Mette Hansgaard er fra Dragør. 


Udstillingen handler om fristelser og ukendte konsekvenser. Når en fisk i Hannah´s maleri lader sig lokke af en slikstok, er det ikke uden risiko. I dybet afslører boblerne, at et væsen lurer og venter. Men der er ingen smagsdommeri eller facitliste i billederne. Det er ikke mere rigtigt at vælge det giftiggrønne æble fremfor den lille pille - man bestemmer selv.


Hannah maler med olie. Malemetoden er præcis det modsatte af det moderne menneskes travle hverdag. Tørretiden kræver tålmodighed og giver tid til refleksion og overvejelser, og man kan ikke haste processen igennem. Her lever man livet langsomt.


Hannah bruger humor i hendes malerier til at illustrere, at vi alle har et valg, og at vi må stå til ansvar for de valg, vi foretager. Men rummelighed er vigtig for hende i såvel hendes liv som helhed som i hendes malerier - det ene valg behøver ikke være mere rigtigt end det andet."

Se udstilling i januar åben hver torsdag 15-18 og søndag 12-16 -og tre lørdage 12-15/ den 11-18-25.Der er ingen produkter at vise i denne kategori.