Akvareludstillling i juli Mette Hansgaard

Akvareller inspirereret fra naturen på Amager og især Dragør.


På udstillingen kan du se sommerblomstrende billeder malet med akvarel på papir i smukke farver. Motiverne på udstillingen er inspirationer fra Dragør. 


Når man søger ro og frisk luft, er strandengene et godt sted at starte, og en tur i det kolde vand på badeanstalten, kan til enhver tid få det gode humør frem i de fleste. Nogle af Mettes akvareller er p.t. også udlånt til en TV serie, som er ved at blive optaget.


Derudover har hun udstillet i over 150 kunstforeninger igennem tiden. Senest Kræftens Bekæmpelse, Rockwool, Forsikringsselskabet IF, og i Codanhus. Mette har udstillet på kunstmessen Kunst for alle 2019. 

Akvarel på papir 90 x 70 cm. Mette Hansgaard kr. 5.000.-

Besøg Galleri H. Rørholmsgade 6. kld.tv. København

@gallerihansgaard 

Her finder du et overblik over Mettes kunst. www.mettehansgaard.dk 

Book tid evt. på sms 4268 0900. Se kunst når du har tid :  )

Malerier med landskaber

Mette er også inspireret fra de norske fjorde og maler også bjerglandskaber. Her ses et flot maleri 100 x 100 cm. kr. 8.500.-

Se flere landskabsmalerier i galleriet.  Mette arbejder konstant med at forbedre sit udtryk og arbejder med mange teknikker og metoder.


@artbymettehansgaard tlf. 42680900 metteskunst@gmail.com 

Baggrund om kunstnerens nye udvikling

Mette Hansgaard var i 2017 på Kunstskolen Spektrum for at udvikle sin kunst. Mette har malet siden 1987 og befandt sig pludselig i en kunstnerisk blindgyde. Derfor valgte hun at bryde med sit gamle jeg, og arbejde sig hen imod en mere abstrakt form, men hvor finurligheder og fantasi stadig får den plads, den behøver.Der er ingen produkter at vise i denne kategori.