August fotoudstillingen Loud and Proud

August fotoudstillingen Loud and Proud

Fotoudstillingen Loud and Proud

Dokumentarisk fotoudstilling med fortællinger.

Se udstillingen i København fra den 2. august til den 23. august 2020 åben torsdage 15-18 og søndage 12-16 og efter aftale.

Kom til ferniseringen, vi inviterer pr. mail, så skriv gerne, hvis du ønsker Galleri H´s nyhedsbrev med mere information. 

Nadia Natascha Esther Horsted-Narejo står bag udstillingen i Galleri H.


“Loud and Proud”er en fotodokumentarisk rejse igennem LGBTQI+ miljøer verden over med tilhørende personlige fortællinger. 

Vi vil gerne vise, at vi alle er en del af fælles kamp for retfærdighed for LGBTQI+ personer verden over, og med billederne håber vi ikke blot på at kunne tydeliggøre problemerne, men også italesætte hvor forskellige problemstillingerne er fra land til land, og hvordan de strukturelle fordomme og kulturelle problemstillinger har større betydning end vi tror.


Udstillingen vises i samarbejde med Copenhagen Pride og under Pride week 2020 vil der være artist talks med udstillerne og herboende LGBTQI+ flygtninge.
Billederne er skabt i samarbejde med Danida og indeholder fotografier fra blandt ander Pakistan, Gambia, Thailand, Kina og Uganda.

 
Om fotograferne


Fotojournalist Nadia Horsted-Narejo har i mange år arbejdet med emner omkring køn og seksualitet i Asien og Mellemøsten. Med en dansk mor og en pakistansk far har identitet, kultur og tilhørsforhold altid været et bærende element i hendes arbejde.


Fotojournalist Anne Ackermann har boet og arbejdet i Uganda og dækket historier om kvinders rettigheder over hele Afrika. Anne er bosiddende i Tyskland nu, men arbejder fortsat på historier i Afrika for aviser og ugeblade. Kontakt Nadia, hvis du vil vide mere horsted.narejo@gmail.com

Nadia har COPYRIGHT på fotografier, men de må gerne bruges til omtale under udstillingen i Galleri H. 


Om fotograferne

Nadia Horsted-Narejo

Fotojournalist Nadia Horsted-Narejo har i mange år arbejdet med emner omkring køn og seksualitet i Asien og Mellemøsten. Med en dansk mor og en pakistansk far har identitet, kultur og tilhørsforhold altid været et bærende element i hendes arbejde.

Anne Ackermann

Fotojournalist Anne Ackermann har boet og arbejdet i Uganda og dækket historier om kvinders rettigheder over hele Afrika. Anne er bosiddende i Tyskland nu, men arbejder fortsat på historier i Afrika for aviser og ugeblade.

Sarah Buthmann

Sarah er uddannet fotografisk kommunikatør, og arbejder i sine billeder med sammenspillet imellem det iscenesatte og reportage, hvor motiverne i billederne ofte balancere på grænsen mellem fiktion og virkelighed


Fernisering i Galleri H. August 2020. Fotograferne kan følges på Instagram

 


Der er ingen produkter at vise i denne kategori.