Kunstterapi

Kunstterapi

Find dit fokus på indre ro og få kontakt med tanker og følelser.


I Galleri H. Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 København K. er der kurser til dig, der vil udvikle dig eller finde ro. 
Underviser på holdet er Mette Hansgaard NLP master i personlig udvikling, Kunstner og Mindfulness instruktør, merkonom fra CBS og kreativ underviser.Kontakt og tilmelding til metteskunst@gmail.com tlf. 42680900

Forespørgsler er altid gratis, men tilmelding er bindende af hensyn til holdets oprettelse. Ønsker du at rekvirerer et kursusprogram, så skriv lidt om dine ønsker og få tilsendt et program. Du kan også få mit nyhedsbrev. Max antal pladser 8. Materialer og kaffe og the er inkluderet i prisen.


Kunstterapi Kurser 2020

www.coaching-kbh.dk 

Et forløb på kurset varer 5 gange.  Se introduktionsdatoer på coaching-kbh.dk og prøv at være med, inden du melder dig til. Det koster kun 500 kr.- for introduktionsdage.

Pris: Kunstterapi Pris 3.800 inkl. materialer

Sted: Galleri H. Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 København K.

Underviser: Mette Hansgaard. NLP master i personlig udvikling, Kunstner og Mindfulness instruktør, merkonom fra CBS og kreativ underviser.

Kontakt og tilmelding: metteskunst@gmail.com tlf. 42680900

Forespørgsler er altid gratis, men tilmelding er bindende af hensyn til holdets oprettelse. Ønsker du at rekvirerer et kursusprogram, så skriv lidt om dine ønsker og få tilsendt et program. Du kan også få mit nyhedsbrev.Max antal pladser 8. Materialer og kaffe og the er inkluderet i prisen.
Der er ingen produkter at vise i denne kategori.