Kurser i filosofi ved Ny Akropolis


Kom til introduktionsaften i filosofi den 3. februar 2020 helt gratis. 

Mandag kl. 19:00 - 21:30. Galleri H. Rørholmsgade 6. kld.tv.


Ny Akropolis er en frivillig forening, der beskæftiger sig med filosofi, kultur og frivilligt arbejde. Foreningen holder kurser i Galleri H, men har ikke noget med galleriet at gøre i øvrigt. 


Du kan læse mere på vores hjemmeside: http://nyakropolis.dk/ her skal du også tilmelde dig. 

Tilgangen til filosofi er praktisk og søger at koble filosofier fra øst og vest til vores liv i dag. Studierne er sammenlignelige, hvilket giver mulighed for at opdage, at mange temaer er universelle og kan udtrykkes på forskellige måder afhængig af den historiske tidsperiode og geografiske placering. Filosofi giver ikke endegyldige svar, men kan være et redskab for hver enkelt til at stille spørgsmål og finde svar for sig selv.

Kultur

Kultur hjælper mennesket med at berøre universelle værdier gennem oplevelsen og er således et vigtigt element i tilslutning til de filosofiske studier. Både musik, dans, kunst m.m. kan eksempelvis give en oplevelse af harmoni.

Frivilligt arbejde i foreningen‏

Dette henvender sig til grundlæggende værdier som generøsitet, ansvarsfølelse og solidaritet. Frivilligt arbejde foranlediger et praktisk arbejde med henblik på at fremme disse værdier i hver enkelt menneske og retter sig mod at tage ansvar i det samfund, vi lever i.


Kurset hedder "Filosofi for rastløse sind" ved Ny Akropolis, frivillig forening

Fordi du har spekuleret på om vi kender sandheden? Er der mere mellem himmel og jord end det vi kan se, måle og veje? Hvad gør du for at være dig? Er frihed og retfærdighed muligt? Det indledende filosofiske kursus præsenterer en praktisk tilgang til filosofi. Vi får mulighed for at kende os selv bedre og dybere på en ny måde. Ligeledes at udvikle og forbedre os selv og dermed verden.

Sted:

Galleri H, kld. tv, Rørholmsgade 6, Kbh K. på mandage, dog med enkelte undtagelser grundet ferie/helligdage. 1. lektion er åben som gratis prøvetime.  

Priser
Pris 2019, 1490 kr for 16 lektioner og et praktisk seminar. Studerende: 1090 kr.
Du kan se flere detaljer på foreningens hjemmeside http://nyakropolis.dk/kurser/ eller tlf. 50403533.


Der er ingen produkter at vise i denne kategori.