Kontakt Galleri H


Galleri H og Atelier Mette Hansgaard

Kontakt Mette Hansgaard på tlf. 42680900 e-mail metteskunst@gmail.com 
Jeg udstillinger i kunstforeninger og laver kunstforeningsbesøg.


Besøgs adresse 

Galleri H og Atelier Mette Hansgaard
Rørholmsgade 6 kld.tv. 
1352 København KÅbningstid Galleri H

I kunstgalleriet i København er der udstillings åbent torsdag 15 - 18 og søndag 12-16  og efter aftale andre dage. Galleriet ligger tæt ved søerne i København ved Sorte Damsdosseringen og Sølvgade. I Perioder med gæstekunstnere kan der være udvidede åbningstider eller events med særlige åbninger. Ønsker du at forespørge på kunst til din bolig, foredrag eller kurser kan du bare skrive til mig.

Velkommen til at kontakte mig direkte. Jeg kan være optaget, men så ringer jeg tilbage, så snart jeg er ledig. Kunstnere kan skrive til mig og sende materiale for at ansøge om en udstilling i galleriet.  Maleri med landskab 100 x 110 cm maleri med birketræer fra Kongelundsskoven fra Amager. Billeder i mange størrelser i galleriet. 
Mette udstiller gerne i din kunstforeninger, så gå ikke glip af en positiv udstilling. Book den nu. metteskunst@gmail.com 


Kunst til boligen og unikke billeder på væggen

Du kan finde spændende kunst til din bolig eller til din arbejdsplads. Malerierne finder ofte nye vægge at hænge på, når gæster besøger det hyggelige galleri i København. Du vil blive mødt Med venlighed og inviteres til en lille rundvisning i galleriet.  Kunsten i galleriet er fra kunstnere, der arbejder seriøst med at nå personlige mål med deres kunst. Kunstnere udvælges af Mette Hansgaard.

Maleri 30 x 30 cm. Life Balance. 1.500 kr.

p.s. 
Nogen gange modtager jeg ikke mailen korrekt. Jeg lover at du høre fra mig personligt, når din mail er modtaget rigtigt.  
*Bemærk at hemmelige numre besvares desværre ikke. Galleriet er et hobbygalleri og tager ikke praktikanter eller tilbyder jobs. 

Malerier af Mette Hansgaard str. 30 x 30 cm kr. 1.800 kr.


Der er ingen produkter at vise i denne kategori.