Popup galleri til leje

Popup galleri til leje

Galleri H er et skønt galleri at præsentere sin kunst i

Udstillinger med malerier, fotografi eller keramik

Du får mulighed for at lave et flot show, og det giver en unik chance for at have et sted at kunne vende tilbage til år efter år. Mange kender galleriet, og ser opslagene der deles på Sociale medier. Derudover kan gæster besøge din udstillingen i flotte rammer, og det styrker din position som kunstner og er din indgang til at blive set. 

Du kan følge galleriet på @gallerihansgaard


Ønsker du at lave en professionel kunstudstilling kan du kontakte mig for henvendelse om popup udstillinger. Kontakt Mette på telefon 4268 0900. 

Delvist galleri i forrummet udlejes til kunstudstillinger

Næste ledige udstillingsperiode er fra november 2021.

Åbningstiden er p.t. Torsdag 15-18 og søndag kl. 12:00 - 15:00 og efter aftale. 

Derudover må du gerne holde åbent, som det passer dig, når du selv passer det. Galleriet præsenterer flotte udstillinger sammen med dig. Du udstiller i tre uger.

Der holdes fernisering som aftales individuelt. Ferniseringen er en særlig åbning for dine gæster samt galleriets gæster. Du er også selv ansvarlig for at markedsføre din udstilling og dele information om udstillingen, også undervejs. Du hjælper med pasning, minimum 2 dage vi aftaler, udover ferniseringsdagen og op- nedtagningsdagene.Dit budskab om udstillingen vil blive delt på @gallerihansgaard samt i mit nyhedsbrev. På galleriets instagram profil @gallerihansgaard deles udstillingsbilleder, mens du har udstillingen. Det koster 4.450 kr.- og der tages IKKE provision, da det et fællesskabs galleri. Som udstillende kunstner må være indstillet på at tage et ansvar for din egen succes med at få folk til at komme, og jeg bruger også tid på at løfte dig på mine sider frivilligt. Du får hjælp til i processen. Hvis du vælger at blive fast udstiller i Galleriet, år efter år, vil du blive vist fast på www.gallerih.dk indtil samarbejde ophører.

Tilbagevendende kunstnere i fast samarbejde bliver på siden under galleri h som særlig onlineaftale.  Kræver særlig aftale. 

Leje af galleriet er Popup baseret fælles samarbejde

Ønsker du fast at leje et udstillingsrum til din kunst eller undervisning til små hold og grupper, så kontakt mig for at lave en aftale. metteskunst@gmail.com 


Udstilling i august 2020 med Nadja Horsted - Narejo og Sarah Buthman. 

Popup galleriet kan bookes efter godkendelse læs mere

Kunstnere til udstillingerne i 2021 kan ansøge nu.

Ansøg om at udstille i det populære gallerirum. Du får en unik udstillingsvindue i Kunstnergaden Rørholmsgade. 

Der er udstillingskroge og podier i galleriet. Du vil i perioden få et vindue til gaden. Du vælger selv, hvilken side i galleriet du vil udstille på.
Der er tekøkken og vi servere i fællesskab snack til ferniseringen. 

Se mere fra Galleriet her på Youtube.com


Minigalleriet udlejes i baglokaletAtelier eller showroom til leje 

Galleriets mindre baglokale bliver ledigt. Det vil derfor komme til leje. lokalet er et flot lille showroom. Det er småt men godt. 

Kom forbi og se lokalet. Spørgsmål besvares ved aftalt møde i galleriet. kr. 2.800 kr. 8 m. Der er ingen produkter at vise i denne kategori.