• Blå malerier abstrakt 100 x 100

Abstrakt maleri malet i blå farver

Maleri af Mette Hansgaard

Maleriet måler 100 x 100 cm og er malet færdigt i året 2021.

Kunst til salg online fra Galleri H. Rørholmsgade 6. kld.tv. 1352 København K.


Shop kunst online og få det leveret med fragtservice

På Galleri H har er siden med kunst online shop skabt i forlængelse af Covid situationen. Det er for at sikre, at kunsten bliver vist som planlagt. Kunsten er også online for at sikre, at vi kan sælge kunsten til alle dele af Danmark via fragtservice. Dit kunstværk vil først blive sendt, når vi har forventningsafstemt på hvilken måde, du ønsker kunstværket leveret. Forsendelsen sker efter aftale med den individuelle kunstner, der selv sørger for at sende værket til dig.

Kunst til boligen

I Galleri H kan du finde kunst til boligen. Galleriet der ligger i København, byder på nye udstillinger hver måned. I galleriets onlineshop finder du kunst af de faste kunstnere i Galleri H. Det betyder, at der vil være udvalgte kunstværker på nettet, og særudstillinger at se i galleriet.

Ateliererne i Galleri H

Mangler du et kunstværk i en særlig størrelse, kan du altid høre dig ad, om der er ny kunst på vej fra værkstederne i baglokalet.

Her arbejder der nemlig to kunstnere lige nu. Lisbeth og Mette.
Værkstederne er der , hvor kunstnerne arbejder med deres ideer. Her folder kunstnerne sig ud kreativt med de ideer, der opstår på kunstens rejse fra inspiration til lærred.

Galleri med kunstudstillinger

Galleri H er et popup galleri for kunstnere. Gæsteudstillere, der kun udstiller én gang, er ikke repræsenteret i shoppen på Galleri H. Du kan dog altid bestille kunst ved at skrive til os, hvis du har set et værk på sociale medier eller lign. Galleri H er nemlig et samarbejdende galleri med flere kunstnere. 

Skriv en bedømmelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God

Blå malerier abstrakt 100 x 100

  • Mærke: Mette Hansgaard
  • Model nummer: Blåt maleri. Moderne maleri i blå farver 100 x100 cm
  • Tilgængelighed: 1
  • 9,800.00DKK

  • Ekskl. Moms: 9,800.00DKK

Tags: Maleri blå farver, kunst online, galleri online