Mixed media kunst

Mixed media kunst

Mixed media kunst malet af Lisbeth Nymand

Kunstværker lavet som mixed media er kunst, hvor man mixer kunstmaterialer på tværs af medier. Det vil sige, du kan have genbrugt stof, guld eller plastik i dit udtryk. 
Nogle mixer at male med guache og akvarel. Nogle kunstværker er et mix af oliepasteller og akrylmaling. Det giver en række forskellige effekter i udtrykket, som kan gøre at netop dette kunst udtryk med mixed media bliver interessant.


Mixed Media indrammet med flot egetræsramme. Udstilling i baglokalet af Lisbeth Nymand

Ønsker du at se de nye flotte collager lavet som mixed media, anbefales det at lægge vejen forbi Galleri H i Rørholmsgade 6. kld.tv. København K. Se alle værker fra udstillingen, når vi åbner galleriet igen.  

 

Shop kunst online og få det leveret med fragtservice.

På Galleri H har er siden med kunst online shop skabt i forlængelse af Covid situationen. Det er for at sikre, at kunsten bliver vist som planlagt. Kunsten er også online for at sikre, at vi kan sælge kunsten til alle dele af Danmark via fragtservice. Dit kunstværk vil først blive sendt, når vi har forventningsafstemt på hvilken måde, du ønsker kunstværket leveret. Forsendelsen sker efter aftale med den individuelle kunstner, der selv sørger for at sende værket til dig.

Kunst til boligen

I Galleri H kan du finde kunst til boligen. Galleriet der ligger i København, byder på nye udstillinger hver måned. I galleriets onlineshop finder du kunst af de faste kunstnere i Galleri H. Det betyder, at der vil være udvalgte kunstværker på nettet, og særudstillinger at se i galleriet.

Ateliererne i Galleri H

Mangler du et kunstværk i en særlig størrelse, kan du altid høre dig ad, om der er ny kunst på vej fra værkstederne i baglokalet.

Her arbejder der nemlig to kunstnere lige nu. Lisbeth og Mette.
Værkstederne er der , hvor kunstnerne arbejder med deres ideer. Her folder kunstnerne sig ud kreativt med de ideer, der opstår på kunstens rejse fra inspiration til lærred.

Galleri med kunstudstillinger

Galleri H er et popupgalleri for kunstnere. Gæsteudstillere, der kun udstiller én gang, er ikke repræsenteret i shoppen på Galleri H. Du kan dog altid bestille kunst ved at skrive til os, hvis du har set et værk på sociale medier eller lign. Galleri H er nemlig et samarbejdende galleri med flere kunstnere. 


Mixed media kunstværk på lærred 3.

Mixed media kunstværk på lærred 3.

Mixed media kunstværk af Lisbeth Nymand. nr. 4 online. Maleri på lærred 30 x 30 med 4 cm bred b..

2,500.00DKK Ekskl. Moms: 2,500.00DKK

Mixed media kunstværk. 4

Mixed media kunstværk. 4

Mixed media kunstværk af Lisbeth NymandSmukt kunstværk 50 x 40 cm indrammet i perfekt egetræsramme m..

2,000.00DKK Ekskl. Moms: 2,000.00DKK

Viser 1 til 2 af 2 (1 Sider)