Salgs og handelsbetingelser i galleriet

Handel med kunstnere i Galleri H

Alle salg går direkte til kunstneren, du køber fra. I Galleriet aftaler man individuelt med den kunstner, der udstiller.

Sådan køber du kunst online i Galleriet

Besøg mig i galleriet eller læg din bestilling i kurv og send bestillingen. Ordren bliver besvaret med e-mail og konto nr. til overførsel.

 Da kunstværkerne kun findes i én udgave, aftales leveringen individuelt. Ved bestilling oplyses betalings information.
Kontakt Mette så laver vi en aftale om, hvornår det passer det dig. Nogle afregner kontant og andre over konto.


Betaling via bankoverførsel. Konto nr. oplyses ved handel.

Du kan fortryde og returnerer det købte i samme stand som modtaget inden 14 dage, hvis du handler på hjemmesiden. På større værker kan der aftales afbetaling over 3 rater uden gebyr.


Leveringsbetingelser

Der aftales leveres i Storkøbenhavn efter aftale. Malerier under 90 x 90 cm kan leveres inden for 50 km. Større værker skal du forudse en mindre transportudgift til. Med mindre andet aftales. Det står dig frit for at afhente malerier, og få dem på prøve, hvis kunstneren er med på den.

Det er dit ansvar at returnere varer, du ikke ønsker alligevel. 


Fragt & Levering

For at give dig sikkerhed for at kunstværket passer til dig, virksomheden eller dit hjem, og for at sikre at det lever op til dine forventninger, har du mulighed for at bestille kunstværket og betragte kunstværket i dit hjem i 14 dage.

Fortryder du dit køb derefter, kan du returnere kunstværket inden 14 dage – send blot en mail eller ring til Mette og aftal nærmere om fragt og returnering.


Kunst leveres til hele Danmark med posten fragtfrit op til 80 x 90 cm brede billeder. 

Større kunstneriske arbejder over 5 kg eller som kræver særlige hensyn ved forsendelse leveres efter aftale. Det tilstræbes at prisen for dette oplyses ved bestilling. Akvareller i unikke glasrammer sendes af sikkerhedsmæssige årsager ikke. Papirarbejder sendes uden ramme. 

Ønsker du levering af kunstværker udenfor Danmark, tillægges der en tillægspris afhængig af, hvilket land kunstværket skal leveres til.

Leveringstillægget ved fragt til udlandet bliver så vidt muligt oplyst på købstidspunktet.

Fragt til udlandet koster dig det beløb - det koster at sende varen.

Bor du i Jylland, sendes kunsten med GLS eller fragtmand afhængig af størrelse. Fragt forventnings afstemmes inden afsendelse.


Leveringstiden er max 14 hverdage fra købstidspunktet,

såfremt kunstværket er udlånt til anden person. Der findes jo kun et kunstværk. : )
Såfremt leveringen bliver forsinket, vil køber blive informeret om det. Købet kan annulleres i op til 14 dage efter købet.

Skjulte fejl og mangler

Reklamation og mangler ved levering

Skulle det leverede kunstværk være behæftet med fejl eller mangler, er det kundens pligt - straks efter modtagelsen af kunstværket, at give besked via mail. Det er vigtigt, at kunstværkets stand kontrolleres ved modtagelsen, idet ansvaret for kunstværket overgår til kunden på modtagelsesdagen. Ønsker du at returnere kunstværket, skal kunstværket returneres i samme stand, som du modtog det - senest 14 dage efter modtagelsen. Har du imellem tiden selv valgt at om indramme værker, er de for din egen regning. 


kontakt Mette for spørgsmål

Har du spørgsmål, så skriv endelig til os. Vi sørger for at besvare så hurtigst som muligt. Send en mail eller ring så vender jeg tilbage.

Har du spørgsmål til Galleri H, så skriv til mig. Jeg sørger for at besvare så hurtigst som muligt. 
Send en mail til mettehansgaard@gmail.com Tlf. 4268 0900


Kunst på prøve

For at give dig sikkerhed for at kunstværket passer til dig, virksomheden eller dit hjem, og for at sikre at det lever op til dine forventninger, har du mulighed for at bestille kunstværket og betragte kunstværket i dit hjem i 14 dage. Fortryder du dit køb derefter, kan du returnere kunstværket inden 14 dage – send blot en mail om det eller ring til Mette og aftal nærmere om fragt og returnering.


Gavekort

Du kan købe gavekort til galleriet der kan bruges inden for 1 år fra den dato, det er købt.