Salgs og handelsbetingelser i galleriet

Velkommen til Galleri H´s onlineshop og website

Denne website inspirerer med kunst til boligen. Plakater leveret i Danmark, akvarelmalerier og malerier.

Onlineshoppen med kunst giver dig et indblik i, hvad Mette tilbyder i galleriet. 

Galleri H By Mette Hansgaard´s har galleri og atelier i Rørholmsgade 10. kld. 1352 København.


Salgs og handelsbetingelser i galleriet

Handel med kunstnere i Galleri H ved Mette Hansgaard. 
Køber du kunst i galleriet går alle salg til kunstneren. I Galleriet aftaler man individuelt med den kunstner, der udstiller. Online foregår salget til Mette Hansgaard, Engløkken 96, 2791 Dragør. Kontakt gerne Mette, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål på metteskunst@gmail.com. 


Sådan køber du kunst online i Galleriet

Besøg mig i galleriet eller læg din bestilling i kurv og send bestillingen. Ordren bliver besvaret med e-mail. Betalingen vil forgår i et lukket sikkert system.

Du kan betale med dankort og visa dankort online. Du kan overføre til mobilepay efter aftale. 


Da kunstværkerne kun findes i én udgave, aftales leveringen individuelt. Ved bestilling oplyses leveringstid. 

Kontakt Mette så laver vi en aftale om, hvornår det passer det dig at få kunsten leveret. På den måde sikre vi, at du er hjemme til at modtage din pakke, eller vi aftaler direkte hvilket postkontor, du foretrækker at bruge.


Betaling med sikkert betalingssystem. 

Når du shopper på Galleri H, køber du igennem en sikker betalingsordning. Du kan fortryde i 14 dage. 


Leveringsbetingelser

Der aftales leveres i Storkøbenhavn efter aftale. Malerier under 90 x 90 cm kan leveres inden for 50 km. Større værker skal du forudse en mindre transportudgift til. Med mindre andet aftales. Det står dig frit for at afhente malerier, og få dem på prøve, hvis kunstneren er med på den.
Det er dit ansvar at returnere varer, du ikke ønsker alligevel. 


Fragt & Levering

For at give dig sikkerhed for at kunstværket passer til dig, virksomheden eller dit hjem, og for at sikre at det lever op til dine forventninger, har du mulighed for at bestille kunstværket og betragte kunstværket i dit hjem i 14 dage. Fortryder du dit køb derefter, kan du returnere kunstværket inden 14 dage – send blot en mail eller ring til Mette og aftal nærmere om fragt og returnering.


Kunst leveres til hele Danmark med posten fragtfrit op til 80 x 90 cm brede billeder. 

Større kunstneriske arbejder over 5 kg eller som kræver særlige hensyn ved forsendelse leveres efter aftale. Det tilstræbes, at prisen for dette oplyses ved bestilling. Akvareller i unikke glasrammer sendes af sikkerhedsmæssige årsager ikke. Papirarbejder sendes uden ramme. 

Ønsker du levering af kunstværker udenfor Danmark, tillægges der en tillægspris afhængig af, hvilket land kunstværket skal leveres til.

Leveringstillægget ved fragt til udlandet bliver så vidt muligt oplyst på købstidspunktet.

Fragt til udlandet koster dig det beløb - det koster at sende varen.

Bor du i Jylland, sendes kunsten med GLS eller fragtmand afhængig af størrelse. Fragt forventnings afstemmes inden afsendelse.


Leveringstiden er max 14 hverdage fra købstidspunktet,

såfremt kunstværket er udlånt til anden person, vil du få besked om, hvornår kunsten kan leveres. Der findes jo kun et kunstværk. : )
Såfremt leveringen bliver forsinket, vil køber blive informeret om det. Købet kan annulleres i op til 14 dage efter købet. Du betaler ikke for værket, før vi har en aftale. 

Skjulte fejl og mangler

Reklamation og mangler ved levering

Skulle det leverede kunstværk være behæftet med fejl eller mangler, er det kundens pligt - straks efter modtagelsen af kunstværket, at give besked via mail. Det er vigtigt, at kunstværkets stand kontrolleres ved modtagelsen, idet ansvaret for kunstværket overgår til kunden på modtagelsesdagen. Ønsker du at returnere kunstværket, skal kunstværket returneres i samme stand, som du modtog det - senest 14 dage efter modtagelsen. Har du imellem tiden selv valgt at om indramme værker, er de for din egen regning. 


kontakt Mette for spørgsmål

Har du spørgsmål, så skriv endelig til os. Vi sørger for at besvare så hurtigst som muligt. Send en mail eller ring så vender jeg tilbage.

Har du spørgsmål til Galleri H, så skriv til mig. Jeg sørger for at besvare så hurtigst som muligt. Kontakt Mette på Tlf. 4268 0900


Onlineshop forsendelses adresse for returnering af kunst  ved returneringer/forsendelser

Mette Hansgaard

Engløkken 96.

2791 Dragør.

Tlf. 42680900

metteskunst@gmail.com 


Personlig returnering i Galleri Hansgaard ved Mette Hansgaard

Galleri H ved Mette Hansgaard

Rørholmsgade 10. kld.

1352 København K

I galleriets åbningstid - vi aftaler en tid på tlf. eller mail.


Kunst på prøve

For at give dig sikkerhed for at kunstværket passer til dig, virksomheden eller dit hjem, og for at sikre at det lever op til dine forventninger, har du mulighed for at bestille kunstværket og betragte kunstværket i dit hjem i 14 dage. Fortryder du dit køb derefter, kan du returnere kunstværket inden 14 dage – send blot en mail om det eller ring til Mette og aftal nærmere om fragt og returnering.


Gavekort til kunst og kurser i Galleri H. 

Du kan købe gavekort til galleriet, der kan bruges inden for 1 år fra den dato, det er købt. Gavekortet kan bruges til den kunstner, det er købt hos. 


Returnering med fragtfirma - skal sendes til Dragør

Du kan fortryde og returnerer det købte i samme stand, som modtaget inden 14 dage, hvis du handler på hjemmesiden.

Returnerer du kunst, så vær opmærksom på at kunsten skal sendes forsigtigt og godt indpakket til Mette´s adresse i Dragør, hvor hun har bil.  

Adressen vil være: 

Mette Hansgaard, kunstner

Engløkken 96 

2791 Dragør. 

Tlf. 42 68 09 00

Kontakt mail: metteskunst@gmail.com 

Spørg endelig hvis du er i tvivl.