Sommerudstillinger

Sommerudstillinger i Galleri H

Sommerudstilling i juni med Kristian Krydsfeldt Hansen

Kristian maler realistiske malerier fra byen. I juni måned præsenterer vi en flot udstilling med Kristian Krydsfeldt Hansen.

Her er Kristian i gang med at male et slot.

Maler i byen udenfor i sol og regn

Time efter time står han på gaden, i sol eller regn, sne og frost, dag som nat, midt i den sammenhæng han nedfælder; og tager livet, atmosfæren, lyset, gadens leben, skovens stilhed eller havets kald, ind gennem sanserne, lader det flyde ind gennem sit sanseapparat og ud gennem hånden og penslen til sit medie. På den måde bliver han en del af det liv som hans pensel fanger, naturen der bevidner sig selv.


Malerier med oliemaling

Kristian maler meget over hele landet. Bjergtaget af både naturen og den menneskeskabte verden og den skønhed, der findes både på åbenlyse og mindre åbenlyse steder, foretrækker Kristian at male fra direkte observation. Hans malerier er hans måde at fordybe sig i og forbinde sig til det særlige sted og emne, der engagerer ham. Uanset om det regner eller sner, solen skinner eller tågen opsluger landet og ham selv med det, forbinder han sig med sit motiv ved at påføre olie maling på et todimensionalt medie og den meditative opmærksomhed han har til emnet, tiden og stedet, han nedfælder i maling.


Udstilling om Botanisk have

Kristian arbejder lige nu på en udstilling til Galleri H om Botanisk Have, botaniske motiver fra haven, og den særlige urbane flavour området har og som bygger bro mellem Botanisk Have, Søerne, Kartoffelrækkerne og livet lige i vores øjeblik i historien, mellem Østerbro og Indre By.


Sommer i København - Galleri H Juli måned.

Mette udstiller på Samsø i juli måned. Der vil være udstillinger af galleriets faste kunstnere på det tidspunkt.

Mere information kommer.


August måned i Galleri H

Sommerudstillingen i august er under planlægning


Der er ingen produkter at vise i denne kategori.