Juleudstilling i december

I Galleri H holder vi kunstudstilling i december 2020

Udstillingen hedder, My wonderful Copenhagen af Stine Reintoft. I den anden halvdel udstiller billedkunstner Mette Hansgaard malerier og akvareller

Billedet nedenfor er af Stine Reintoft, som gæster Galleri H i december.

 

Titel: " Jeg går under Sukkernesbro, med min far i hånden"Åbningstider december 2020

Vi forventer at holde ekstra åbent i juledagene 

 Åbningstid i perioden fra den 1. december til den 20. december.

 

Onsdag 11- 19

Torsdag 11-17

Fredag 11-20

Lørdag og søndag 11-17

 

I galleriet kan du købe kunst i julegaver, som kan byttes efter aftale med kunstneren du køber af. 


Du kan købe kunsttryk og grafik i december og mange flotte billeder til boligen

 • Læs mere om Stine Reintoft 

 • Læs mere om Mette Hansgaard
 • Mette inviterer indenfor til julebag.

  Der er kunst at se på både malerier til salg og akvareller i glas og ramme. Plakater til salg og kunst sælges som gaver til familiemedlemmer til jul og andet


  Om Stine Reintoft

  Stine Reintoft har arbejdet som professionel kunstmaler siden 2017, har udstillet 5 gange i Paris, bla. hos sin kunstnergruppe Expo4art, og har netop modtaget den italienske Internationale  pris "ARTISTI of the year 2020" i Firenze, september 2020 og er med i flere internationale kunstbøger i 2020/21, samt den danske kunstbog "101 kunstnere 20/21 ved Kunstanmelder Tom Jørgensen. Stine Reintoft skal også udstille i New York 2021, april på en af verdens ældste Artfairs ARTEXPO, Manhattan, hvor hun er repræsenteret af hendes Amerikanske galleri. Der vil komme mindre pop up events, hvor man kan høre nærmere om dette i løbet af udstillingen.


  Om Mette Hansgaard
  Kunstner Mette Hansgaard er fra Dragør. Hun udstiller komplementært naturen i den samme by om København.
  Amager er nemlig den del af København, som hun henter inspiration fra, når hun ikke rejser.
  Nemlig birketræernes inspirationer fra Amager fælled. Her går hun ture i skoven og samler inspiration fra bl.a. Pinseskoven. Træerne i den danske natur og landskaber danner rammen for de fantasifulde eventyr, du kan finde i Mettes birkeskove, hvor der gemmer sig motiver i træstammerne. Billederne står overfor udstillingen om byen. Så på den måde forbinder vi både skov og København City. 
  Mettes kunst er pt. aktuel i TV serien ”Ulven kommer”, som lige nu kan ses på Danmarks Radio. Her har hun det sidste års tid haft udlånt en serie malerier til tv optagelsen. Mette har været med i kunstbogen Internationale Contemporary Masters i 2010, og udstiller på kunstmesser. Derudover er hun Art manager i Galleri H.  Der er ingen produkter at vise i denne kategori.