Åbne atelierdøre

Åbne atelierdøre

Åbne atelierdøre i baglokalet i Galleri H

Der er atelierer i baglokalet i Galleri H. Der er to værksteder. Den ene del af Galleri H, er et lokale fast i baglokalet. Fra 1. november 2020 er lokalet udlejer til kunstner Lisbeth Nymand.
Hun er kendt for hendes Galleri på Falster, hvor hun har holdt til i mange år. Nu er hun flyttet til København. Fremover kan du hilse på hende i det arbejdende værksted i baglokalet i Rørholmsgade 6. kld.tv., hvor hun arbejder sammen med Mette Hansgaard. 

Værkstedet er åbent i galleriets åbningstid.

Du kan også hilse på kunstnerne i værkstederne, når de arbejder der i hverdagen. 



Lisbeth Nymand kan opleves i Galleriet fra november 2020

Her kan du læse om Lisbeth, som fremover kan besøges i galleriet efter aftale

Kontakt kontakt@lisbethnymand.dk


Ny kunstmaler i galleriets arbejdende værksteder.

Fotoet er fra Lisbeths tidligere galleri på Falster.

“Siden jeg som lille kunne sætte de første streger på et stykke papir, har jeg været fascineret af den kreative proces der sker når du møder det skræmmende stykke hvide papir eller lærred. Hele barndommen og ungdommen var det det at tegne som optog mig. Jeg gik ind i en her anden verden og var opslugt i timevis" siger Lisbeth

Lisbeth maler akrylmalerier på lærred og laver også collage i et mere abstrakt udtryk.

Først da jeg havde passeret de 30 år “opdagede” jeg akrylmalingen, som jeg blev introduceret til via min kusine Gitte. Fra da af har jeg været bidt af legen med former og farver. “Det må være skønt bare sådan at kunne male”, er der mange der siger til mig, og ja det er skønt at male.
Mange timer og dage hvor farver og former ikke vil som du vil på lærredet. Mange timer og dage hvor ingenting bare vil lykkedes og alt hvad du laver ligner l…Der er ingen instruktionsbog, ingen guideline, ingen kære mor, du må selv skabe dit billede, og du må selv finde ud af, hvordan du får skabt det. Men når det går godt, er det nærmest berusende sjovt og glæden stor. 

Er det så godt det man laver, er det kunst? Tja, det er op til den enkelte beskuer at bedømme. For hvad er egentlig kunst? Jeg maler nogle farver og former på lærreder fordi jeg ikke kan lade være. Jeg har ingen direkte budskaber i mine malerier, og dog…kig på dem og se hvad du finder.

Lisbeth Nymand er uddannet billedkunstlærer og udøvende billedkunstner gennem mange år. Hun arbejder fortrinsvis med akrylmaling og mixed media teknik på både store og små lærreder og papir. Lisbeth har adskillige udstillinger bag sig i både ind og udland.
Lisbeth kan tilbyde undervisning i akrylmaling og mixed media. 


Der er ingen produkter at vise i denne kategori.